Κορονοϊός – Αγρίνιο: 41 οι νεκροί – Πέθανε και ο τελευταίος ασθενής στη ΜΕΘ

Κορονοϊός – Αγρίνιο: 41 οι νεκροί – Πέθανε και ο τελευταίος ασθενής στη ΜΕΘ
Αναμφίβολα ο χρόνος που πέρασε, αλλά και ο καινούργιος που ήρθε σήμερα ανήκει στο υγειονομικό προσωπικό όλης της χώρας.Ανήκει σε αυτούς που μάχονται και θα συνεχίσουν να το κάνουν ενάντια στην πανδημία του Covid-19 ακούραστα, με συνείδηση, και αγάπη, μέσα στα νοσοκομεία, αλλά και έξω από αυτά, στα πληρώματα του ΕΚΑΒ που δουλέυουν αδιάκοπα, στις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ που όπου υπάρχει ανάγκη διεξάγουν τα τεστ ανίχνευσης,αλλά και σε όσους βρίσκονται στα κέντρα εμβολιασμού.Σε όλους αυτούς λοιπόν και για όλους αυτούς ένα μικρό αφιέρωμα και ένα μεγάλο ευχαριστώ, Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI) Eurokinissi

Στους 41 έφτασε ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στο Αγρίνιο, καθώς πέθανε και ο τελευταίος νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου.

Ακόμη μια απώλεια μετρά η πόλη του Αγρινίου από κορονοϊό, αφού το πρωί του Σαββάτου και ο τελευταίος νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου του Αγρινίου άφησε την τελευταία του πνοή, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των θανάτων σε 41.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το agriniopress, ο άνδρας, ήταν 64 ετών και κάτοικος Αγρινίου και είχε παρουσιάσει πολύ σοβαρή επιδείνωση, με τις πληροφορίες των προηγούμενων ημερών να αναφέρουν πως η κατάσταση του ήταν μη αναστρέψιμη.

Ουσιαστικά υπήρξε αναμονή του μοιραίου, ενώ από τους συγγενείς του ασθενούς, είχαν καταβληθεί σχετικά πρόσφατα προσπάθειες για την μεταφορά του στα Ιωάννινα, οι ειδικοί όμως είχαν αναφέρει πως κάτι τέτοιο δεν θα του προσέφερε κάτι.

Οι συγγενείς του μάλιστα, φέρεται πως ήταν ιδιαίτερα θορυβημένοι, μετά τις αποκαλύψεις για την Μονάδα και τις ελλείψεις που είχε, όπως περιγράφτηκαν με ακρίβεια, από τον ίδιο τον διευθυντή της ΜΕΘ κ. Γκιάφη, σε υπόμνημα που κατέθεσε στην 6η ΥΠΕ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version