Κορονοϊός: “Έκρηξη” κρουσμάτων σε χωριό των Τρικάλων

Κορονοϊός: “Έκρηξη” κρουσμάτων σε χωριό των Τρικάλων
ΜΕΘ Κορονοϊού Alexandros Michailidis / SOOC

Περισσότεροι από τους μισούς κατοίκους του χωριού Διάσελο στα Τρίκαλα έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Ρεκόρ νοσηλευομένων στο νοσοκομείο των Τρικάλων.

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές τις τελευταίες ημέρες από την έκρηξη κρουσμάτων σε χωριό των Τρικάλων, καθώς οι μισοί κάτοικοί του έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Star, οι κάτοικοι στο χωριό Διάσελλο στα Τρίκαλα δεν σταματούν να μετρούν θετικά κρούσματα, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, από τους 170-180 κατοίκους του χωριού έχουν νοσήσει περισσότεροι από τους μισούς, με τη διασπορά να είναι τεράστια.

Τουλάχιστον έξι με επτά άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο των Τρικάλων, ενώ μόνο τις τελευταίες τρεις ημέρες, πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από επιπλοκές που παρουσίασαν λόγω κορονοϊού.

Οι εικόνες που προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού θυμίζουν περισσότερο ένα έρημο και εγκαταλελειμένο χωριό, καθώς ελάχιστοι άνθρωποι κυκλοφορούν στους δρόμους του χωριού και αυτοί με μάσκα, ενώ δύσκολη είναι και η κατάσταση στο νοσοκομείο των Τρικάλων, που οι νοσηλευόμενοι έχουν φτάσει σε αριθμό-ρεκόρ.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, σύμφωνα με το trikalaview.gr, ότι στο Νοσοκομείο Τρικάλων στην κλινική covid νοσηλεύονται 49 άτομα. Στη ΜΕΘ επίσης νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 7 άτομα, ο συντριπτικός αριθμός των οποίων είναι ανεμβολίαστοι.

Μάλιστα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου έγιναν 12 εισαγωγές στην κλινική covid του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα