Κορονοϊός: Κρούσματα σε γηροκομείο στον Άγιο Στέφανο

Κορονοϊός: Κρούσματα σε γηροκομείο στον Άγιο Στέφανο
Τεστ κορονοϊού Eurokinissi

Σε εξέλιξη η διαδικασία της ιχνηλάτησης σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στον Άγιο Στέφανο. Στο νοσοκομείο 88χρονη. Θετικές και δύο εργαζόμενες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της ιχνηλάτησης στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στον Άγιο Στέφανο σε εργαζόμενους και φιλοξενούμενους, μετά τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο κορονοϊός “χτύπησε” δύο εργαζόμενες και μια γυναίκα που ζούσε στο γηροκομείο. Πρόκειται για μία 33χρονη και μία 47χρονη, που εργάζονται στη μονάδα ενώ μία 88χρονη θα διακομιστεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Με βάση το ρεπορτάζ, έγιναν τεστ για τον ιό δύο φορές. Η πρώτη ήταν στις 15 Οκτωβρίου, κατά την οποία δεν εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα.

Την Δευτέρα (19/10) όμως, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου προχώρησε με δική του πρωτοβουλία σε διενέργεια rapid test, από τα οποία προέκυψαν τα τρία θετικά κρούσματα.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version