Οι άγνωστες εμφανίσεις του Κώστα Γκουσγκούνη πλάι στους Χορν, Βασιλειάδου και Αλεξανδράκη

Οι άγνωστες εμφανίσεις του Κώστα Γκουσγκούνη πλάι στους Χορν, Βασιλειάδου και Αλεξανδράκη
Ο Κώστας Γκουσγκούνης σερβίρει τον καφέ στον Δημήτρη Χορν στο "Μια ζωή την έχουμε" youtube

Πέρασμα και από αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου έκανε σε νεαρή ηλικία ο Κώστας Γκουσγκούνης. Οι ταινίες στις οποίες εμφανίστηκε.

Ο θρυλικός Κώστας Γκουσγκούνης που πέθανε σήμερα σε ηλικία 92 ετών είχε κάνει το πέρασμά του και από τον ελληνικό κινηματογράφο πριν αφιερώσει την καριέρα του στις ταινίες με ερωτικό και πορνογραφικό περιεχόμενο.

Στη σύντομη πορεία του ως κομπάρσος στον ελληνικό κινηματογράφο κατάφερε να βρεθεί πλάι σε μεγάλα ονόματα της εποχής, όπως ο Αλέκος Αλεξανδράκης, η Γεωργία Βασιλειάδου και ο Δημήτρης Χορν.

Οι ταινίες που εμφανίστηκε ο Κώστας Γκουσγκούνης

Πρώτη του εμφάνιση ήταν αυτή στην ταινία “Η αγνή του λιμανιού” που κυκλοφόρησε το 1952 με πρωταγωνιστές την Ελένη Χατζηαργύρη και τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Ο Γκουσγκούνης υποδυόταν έναν νεαρό που έκανε μερικές εμφανίσεις σε ορισμένες σκηνές της ταινίας.

Πέρασμα έκανε επίσης και από την ταινία “Ο λεφτάς” με τον Βασίλη Αυλωνίτη και στη “Θεία απ’ το Σικάγο” με τη Γεωργία Βασιλειάδου.

Από τα βίντεο της εποχής, που ήταν σε ηλικία 20 ετών φαίνεται να είναι αρκετά διαφορετικός και με μαύρα μαλλιά.

Την ίδια περίοδο συμμετείχε και στην ταινία “Μια ζωή την έχουμε” όπου ο Γκουσγκούνης εμφανίστηκε στο πλάι του Δημήτρη Χορν, καθώς υποδυόταν τον καφετζή που του σέρβιρε τον καφέ όταν εργαζόταν ως ταμίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα