Κώστας Βουτσάς: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της συζύγου του Αλίκης Κατσαβού

Κώστας Βουτσάς: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της συζύγου του Αλίκης Κατσαβού
Instagram

"Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει". Το μήνυμα της Αλίκης Κατσαβού, συζύγου του Κώστα Βουτσά.

Η Αλίκη Κατσαβού με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο το σύζυγο της, Κώστα Βουτσά.

“Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα”.

“Ο Κώστας είναι ένας μεγάλος μαχητής. Είκοσι μέρες τώρα τον τρόμαξε ο χάρος και έδωσε σκληρή μάχη. Το τέλος ήρθε ήσυχα, έτσι θέλω να πιστεύω και εγώ και όλοι μας και έτσι νιώσαμε ότι έγινε”, είπε αργότερα συντετριμμένη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Ο μόνος λόγος για τον οποίο βγαίνω στην εκπομπή είναι για να εκφράσω την απεριόριστη αγάπη μου στον κόσμο που έχει αγκαλιάσει εμένα, την οικογένεια μου και εκφράζει τον πόνο του για τον Κώστα σαν να είναι μέλος της δικής του οικογένειας του. Σας ευχαριστώ όλους σας”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version