Κώστας Βουτσάς: Οι γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του

Κώστας Βουτσάς: Οι γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του News 24/7 ο Κώστας Βουτσάς είχε παραδεχθεί ότι "οι γυναίκες είναι αποστολή".

Λάτρης του κινηματογράφου, του θεάτρου, της ζωής αλλά και του ωραίου φύλου. O αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 88 ετών, δεν έκρυψε ποτέ την μεγάλη αδυναμία που είχε στις γυναίκες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του News 24/7 και την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη, ο Κώστας Βουτσάς είχε παραδεχθεί ότι «οι γυναίκες είναι η αποστολή μου». «Είχα σουξέ γιατί τις κυνηγούσα. Και με ερωτεύτηκαν και τις ερωτεύτηκα. Ήθελα να κυνηγήσω, να με απορρίψει, να την ξανακυνηγήσω. Η γυναίκα δεν είναι πάθος. Είναι αποστολή» είπε χαρακτηριστικά.

Μια από τις πρώτες σχέσεις του που έγιναν γνωστές ήταν αυτή με την ηθοποιό Αλέκα Στρατηγού. Λίγο καιρό αργότερα, όμως, ο Κώστας Βουτσάς ερωτεύτηκε παράφορα τη Σπεράντζα Βρανά. Η σχέση τους ήταν θυελλώδης, με πολλούς καυγάδες και μπόλικη ζήλια μέχρι που το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Δεν ανέβηκαν, όμως, ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς η Σπεράντζα Βρανά χώρισε μαζί του γιατί αρνήθηκε να εγκαταλείψει το θέατρο.

Ο Κώστας Βουτσάς δεν άργησε να ξαναερωτευτεί… Λίγο καιρό αργότερα μπήκε στη ζωή του η ηθοποιός και χορεύτρια Έρρικα Μπρόγιερ, που έγινε και η πρώτη σύζυγός του.

Facebook / Κώστας Βουτσάς
 

Από τον πρώτο του γάμο ο ηθοποιός απέκτησε και την κόρη του, Σάντρα.

Ακολούθησαν δύο ακόμη γάμοι, με τη Θεανώ Παπασπύρου, με την οποία απέκτησε δύο ακόμη κόρες -τη Θεοδώρα και τη Νικολέτα- και την ηθοποιό Εύη Καραγιάννη.

Το 2015 ο Κώστας Βουτσάς γνώρισε και ερωτεύτηκε την ηθοποιό Αλίκη Κατσαβού και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2016.

Facebook / Κώστας Βουτσάς
 

Μόλις λίγους μήνες αργότερα υποδέχτηκαν τον μικρό Φοίβο, το μικρότερο παιδί του ηθοποιού.

Η γέννηση του μικρού Φοίβου έδωσε μεγάλη χαρά στον ηθοποιό, ο οποίος σε συνέντευξή του είχε πει: «Αυτό το παιδί θα μου δώσει άλλα 20 χρόνια ζωής!».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version