Κουτσιούκης για ΠΑΜΕ: Ήρθαν με λοστούς και σίδερα

Κουτσιούκης για ΠΑΜΕ: Ήρθαν με λοστούς και σίδερα
Εισβολή και επίθεση μελών του ΠΑΜΕ εναντίον συνέδρων και μελών της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας στο Ξενοδοχείο "Ρόδος Παλλάς" Eurokinissi

"Πρέπει να αντιληφθεί το πολιτικό σύστημα ότι πρέπει να απομονωθούν τέτοιου είδους φαινόμενα. Να σταματήσει η κάθε κυβέρνηση να θεωρεί το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ την ιερή αγελάδα του συστήματος" είπε ο γ.γ. της ΓΣΕΕ.

Στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Κέντρο Ελέγχου” με τους Έλλη Τριανταφύλλου, Μάνο Χωριανόπουλο και Γιώργο Καρελιά μίλησε ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης, αμέσως αφότου κατέθεσε στην αστυνομία για τα επεισόδια με το ΠΑΜΕ στη Ρόδο, όπου επρόκειτο να γίνει το συνέδριο της Συνομοσπονδίας.

«Με ευθύνη του ΠΑΜΕ δεν πραγματοποιήθηκε το συνέδριο στην Καλαμάτα. Περίπου 150 με 200 άτομα μη συνδικαλιστές ήρθαν στη Ρόδο με καράβι. Όλα τα 24χρονα του ΠΑΜΕ έχουν βρει δουλειά και είναι και συνδικαλιστές; Τους έστειλε το καθοδηγητικό τους όργανο, ο Ριζοσπάστης» δήλωσε ο κ. Κιουτσούκης, με απώτερο στόχο -όπως είπε- να κρύψουν την αδυναμία τους να εισπράξουν θετικά εκλογικά ποσοστά από την 9χρονη κρίση.

«Για μας δεν υπάρχει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεν είμαστε βραχίονές τους όπως είναι η ΔΑΣ» υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «αυτοί έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τα έκτροπα που μας κατηγορούν και έχασαν στα δικαστήρια. Επικαλούνται ότι 280 σύνεδροι δεν είμαστε εργάτες αλλά εργοδότες».

Κατά τον ίδιο όπως είπε η λύση είναι η εφαρμογή του νόμου και του καταστατικού.

«Ήρθαν με λοστούς και σίδερα» σημείωσε για τα επεισόδια στη Ρόδο και ζήτησε να γίνουν τα αδύνατα δυνατά για να πραγματοποιηθεί το συνέδριο με κάθε νόμιμο τρόπο.

«Πρέπει να αντιληφθεί το πολιτικό σύστημα ότι πρέπει να απομονωθούν τέτοιου είδους φαινόμενα. Να σταματήσει η κάθε κυβέρνηση να θεωρεί το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ την ιερή αγελάδα του συστήματος» κατέληξε στη συνέντευξη του ο κ. Κιουτσούκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα