Κρήτη: "Μίλησαν" τα όπλα για τις κτηνοτροφικές διαφορές - Ένας τραυματίας

Κρήτη: "Μίλησαν" τα όπλα για τις κτηνοτροφικές διαφορές - Ένας τραυματίας

Οι Αρχές αναζητούν δύο άτομα, πατέρα και γιο, που φέρονται να εμπλέκονται στο αιματηρό περιστατικό, μεταξύ δύο κτηνοτροφικών οικογενειών που επέλεξαν να λύσουν τις διαφορές τους με τα όπλα.

Για μία ακόμα φορά «μίλησαν» τα όπλα σε σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στον Τσούτσουρα ανάμεσα σε μέλη δύο κτηνοτροφικών οικογενειών.

Οι πληροφορίες μιλούν για έναν τραυματία, ο οποίος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να αποβούν ακόμα χειρότερα με βάση τα όσα περιγράφονται.

Οι Αρχές αναζητούν δύο άτομα, πατέρα και γιο, αν και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως υπάρξουν εξελίξεις, ενδεχομένως και σήμερα.

Πάντως προκαλεί αίσθηση ότι για το σοβαρό αυτό περιστατικό δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από την Αστυνομία αν και σημειώθηκε το Σάββατο και ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες από την ΕΛΑΣ.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες διαδραματίστηκαν τα αιματηρά γεγονότα δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη μία πλευρά ήταν τα δύο άτομα, πατέρας και γιος, από την άλλη τρία μέλη της δεύτερης οικογένειας.

Πηγή: 

cretalive

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη, Αστυνομία
SHARE: