Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 33χρονος για τον βιασμό 32χρονης στα Ανώγεια

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 33χρονος για τον βιασμό 32χρονης στα Ανώγεια
Βιασμός iStock

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο 33χρονος -ένας εκ των δύο συλληφθέντων- για τον βιασμό 32χρονης στα Ανώγεια.

Προφυλακιστέος τελικά, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 33χρονος κατηγορούμενος από τα Ανώγεια για την υπόθεση βιασμού που καταγγέλθηκε από 32χρονη Ελληνίδα με τόπο διαμονής την Αθήνα. Πρόκειται για έναν από τους δύο συλληφθέντες μετά την καταγγελία της γυναίκας.

Για πάνω από επτά ώρες ο κατηγορούμενος κατέθετε τις δικές του θέσεις για το συμβάν και την κατηγορία όπως του αποδόθηκε, εμμένοντας στη θέση του ότι όσα συνέβησαν αφορούσαν σε κοινή συναίνεση τόσο του ιδίου όσο και της 32χρονης.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση και ο κατηγορούμενος θα μεταφερθεί σε πρώτο χρόνο στις φυλακές της Αγιάς Χανίων.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το μεσημέρι της Κυριακής (07/08) οι δύο Έλληνες προσέφεραν στη γυναίκα αρκετή ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να τη μεθύσουν και ο ένας εξ αυτών, ο 33χρονος, να προβεί στην πράξη του βιασμού.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ αμέσως μετά, οι δύο άνδρες, μετέφεραν στο κέντρο υγείας Ανωγείων τη γυναίκα όπου την άφησαν, με τους γιατρούς να αποφασίζουν τη μεταφορά της στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αρχών και συνελήφθησαν οι δύο άντρες τα στοιχεία των οποίων τους είναι γνωστά.

Την προανάκριση ενεργεί η Ασφάλεια Ρεθύμνου, ενώ η γυναίκα που υπέστη το βιασμό παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα