Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση 37χρονη που κατέρρευσε μέσα σε γυμναστήριο

φωτογραφία αρχείου
φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Η 37χρονη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου με την κατάσταση της κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη ύστερα από την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας την ώρα που γυμναζόταν

Κατά τη διάρκεια της προπόνηση της, η 37χρονη αισθάνθηκε έντονο πονοκέφαλο, έχασε την επαφή με το περιβάλλον και στη συνέχεια κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των μελών του γυμναστηρίου.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που έσπευσε στο γυμναστήριο για να τη μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Η 37χρονη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου με την κατάστασή της να αποτελεί εξαιρετικά δύσκολη, καθώς το μέγεθος της αιμορραγίας αλλά και το σημείο που εκδηλώθηκε δυσκολεύουν το έργο των γιατρών.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Ανέστης Κιουλπάλης δήλωσε ότι δεν υπήρξε κάποια επιδείνωση της κατάστασης της μέσα στη νύχτα.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε επισημάνει: «Η 37χρονη παρελήφθη με μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία. Η έκταση της αιμορραγίας ήταν τέτοια που απέτρεπε την παρέμβαση των νευροχειρουργών. Η γυναίκα είναι σε καταστολή αυτήν την ώρα και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την υγεία της.», είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ Βενιζελείου κ. Ανέστης Κιούλπαλης.

Η οικογένεια και οι συγγενείς της άτυχης 37χρονης περνούν δύσκολες ώρες στους διαδρόμους του νοσοκομείου, αγωνιώντας για τη κατάσταση της υγείας της.

Πηγή: 

πληροφορίες από cretalive

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ηράκλειο: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του 6χρονου

"Ήταν η κακιά στιγμή" - Αγωνιούν οι γονείς του εξάχρονου που ήπιε κρασί στην Κρήτη

ADVERTISING

SHARE: