Κρήτη: Νέα υπόθεση κακοποίησης σκύλου – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Κρήτη: Νέα υπόθεση κακοποίησης σκύλου – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης
Kακοποίηση ζώου στο Ηράκλειο. youtube printscreen

Το αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο, με μια ηλικιωμένη γυναίκα να χτυπά άγρια το ζώο. Μετά από καταγγελία, άνδρες της ΕΛΑΣ προσήγαγαν τον γιο της γυναίκας στον οποίο ανήκει ο σκύλος.

Απέχθεια προκαλεί ένα νέο βίντεο κακοποίησης ζώου στην Κρήτη, που είδε την Κυριακή (6/12) το φως της δημοσιότητας. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο, με μια ηλικιωμένη γυναίκα να χτυπά το σκυλί, ενώ παράλληλα το τραβάει με δύναμη.

Το περιστατικό αυτό, που έρχεται να προστεθεί σε άλλα πολλά ακόμα, δημοσιοποίησε η Φιλοζωική Οργάνωση Zoosos.gr, με ανάρτησή της, αναφέροντας ότι κατήγγειλαν την ηλικιωμένη που χτύπησε τον σκύλο.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε εθελόντρια της “Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κατά της Κακοποίησης των Ζώων”, η οποία έγινε η ίδια μάρτυρας της κακοποίησης του ζώου.

Η αυτόπτης μάρτυρας ενημερώθηκε για την κακοποίηση του ζώου από μία γειτόνισσα, η οποία τράβηξε το πρωί της Κυριακής το σχετικό βίντεο και γι’ αυτό η φιλόζωη πήγε εκεί, προκειμένου να δει τι συμβαίνει.

Στο βίντεο, η ηλικιωμένη χτυπάει το σκυλί με τα χέρια της. Μάλιστα όπως εξήγησε η αυτόπτης μάρτυρας, η ηλικιωμένη το χτυπούσε και ενώ ήταν η ίδια μπροστά, μαζί με ένα ακόμα εθελοντή της Ένωσης “Πανελλήνια Ομάδα κατά της Κακοποίησης των Ζώων”, γι’ αυτό και κάλεσαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το cretapost, άνδρες της ΕΛΑΣ έφτασαν αμέσως στο σημείο και προσήγαγαν τον γιο της γυναίκας στον οποίο ανήκει ο σκύλος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα