Κρήτη: Βρέθηκε ο Πολωνός τουρίστας που είχε εξαφανιστεί – Εξαντλημένος, αλλά σώος

Κρήτη: Βρέθηκε ο Πολωνός τουρίστας που είχε εξαφανιστεί – Εξαντλημένος, αλλά σώος
Άνδρες της ΕΜΑΚ σε επιχείρηση διάσωσης Eurokinissi

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 55χρονου Πολωνού τουρίστα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Παρασκευή στα Χανιά. Βρέθηκε σε κακή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 55χρονου Πολωνού τουρίστα στην Κρήτη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την περασμένη Παρασκευή, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός και να στηθεί επιχείρηση από αστυνομία και πυροσβεστική για τον εντοπισμό του.

Ο άνδρας, ο οποίος πραγματοποιούσε πεζοπορία και επιχείρησε να διασχίσει το μονοπάτι μεταξύ Σούγιας και Αγίας Ρούμελης, βρέθηκε εμφανώς καταβεβλημένος και ταλαιπωρημένος, όντας ωστόσο καλά στην υγεία του.

Όπως αναφέρει το Zarpanews, το συγκεκριμένο μονοπάτι είναι ένα από τα πιο απαιτητικά τμήματα του Ε4 στην Κρήτη, κάτι που τόνισε στον Πολωνό και ένας κάτοικος της Σούγιας με τον οποίο συναντήθηκε την Παρασκευή. Ο 55χρονος μάλιστα, ανέφερε στις αρχές πως το κινητό του είχε απενεργοποιηθεί καθώς είχε τελειώσει η μπαταρία.

Υπενθυμίζεται, πως το βράδυ της Παρασκευής είχε επικοινωνήσει με τη σύντροφό του, η οποία στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια καλώντας στο 112.

Άμεσα ξεκίνησαν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του, ενώ σηκώθηκε και drone από τις αρχές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα