Κρήτη: Ξέμειναν στο αεροδρόμιο των Χανίων περισσότεροι από 600 Βρετανοί τουρίστες

Κρήτη: Ξέμειναν στο αεροδρόμιο των Χανίων περισσότεροι από 600 Βρετανοί τουρίστες
Αεροπλάνο (φωτό αρχείου) Getty Images

Στα Χανία ξέμειναν 614 τουρίστες που θα αναχωρούσαν για Μάντσεστερ και Λοδνίνο. Οι πτήσεις δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω έλλειψης του απαραίτητου προσωπικού εδάφους στα αντίστοιχα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τρεις πτήσεις με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο ακυρώθηκαν την Παρασκευή στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» των Χανίων με αποτέλεσμα να μείνουν αναγκαστικά στο νησί, 614 τουρίστες που θα αναχωρούσαν για Μάντσεστερ και Λονδίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ταξιδιώτες ενημερώθηκαν λίγο πριν την ώρα αναχώρησης ότι τελικά δεν θα πετάξουν λόγω έλλειψης του απαραίτητου προσωπικού εδάφους στα αντίστοιχα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με τον τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Cretalive, με μέριμνα των αεροπορικών εταιρειών, οι 614 επιβάτες, πέρασαν το βράδυ σε ξενοδοχεία των Χανίων.

Το φαινόμενο προφανώς δεν παρατηρείται μόνο στην Κρήτη αλλά σε όλα τα αεροδρόμια με τις αεροπορικές εταιρείες να πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα με ελλείψεις προσωπικού και απεργίες που τις αναγκάζουν να ακυρώσουν εκατοντάδες πτήσεις ενόψει της κορύφωσης της θερινής σεζόν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα