Κρήτη: Κρούσματα κορονοϊού σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού

Κρήτη: Κρούσματα κορονοϊού σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού
Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού Eurokinissi

Σε καραντίνα έχουν τεθεί τα μέλη του πληρώματος πολεμικού πλοίου που βρίσκεται στη Ναυτική Βάση του Κάβο Σίδερο στην Κρήτη καθώς οκτώ μέλη του πληρώματος βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.

Ανησυχία επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στην Κρήτη λόγω οκτώ κρουσμάτων κορονοϊού που βρέθηκαν σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο έδεσε στη Ναυτική Βάση του Κάβο Σίδερο ανατολικά της Σητείας.

Όπως αναφέρει το Creta24.gr, δύο μέλη του πληρώματος παρουσίασαν συμπτώματα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Σητείας όπου διαπιστώθηκε πως είναι θετικοί στην Covid-19, με τον έναν από αυτούς να έχει παραμείνει για νοσηλεία.

Ακολούθησαν rapid tests σε όλα τα μέλη του πληρώματος του πολεμικού πλοίου και βρέθηκαν έξι ακόμα άτομα θετικά στον ιό, χωρίς όμως να παρουσιάζουν συμπτώματα.

Αμέσως το σύνολο των μελών του πληρώματος του πλοίου τέθηκε σε καραντίνα ενώ σε καραντίνα έχουν μπει και μέλη της Ναυτικής Βάσης που είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους.

Η ανησυχία είναι έντονη πάντως στη Σητεία και ιδιαίτερα στο Παλαίκαστρο καθώς μέλη του πληρώματος είχαν βγει από το πλοίο για να κάνουν τις απαραίτητες προμήθειες για το πλοίο.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα