Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της συναυλίας των Scorpions

Συνέντευξη τύπου των Scorpions στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Συνέντευξη τύπου των Scorpions στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών EUROKINISSI

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε δρόμους, στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της συναυλίας των Scorpions, τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, στο Καλλιμάρμαρο.

Λόγω διεξαγωγής Συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, τη Δευτέρα 16-7-2018, θα πραγματοποιηθεί από ώρα 18.00΄ έως πέρατος, προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παρακάτω οδό και λεωφόρους του Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της Λ. Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ερατοσθένους, ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Scorpions: Καλησπέρα Αθήνα!

SCORPIONS:“ONCE IN A LIFETIME” - Μια μεγάλη ροκ βραδιά που θα μείνει στην ιστορία!

15 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για τους Scorpions!

ADVERTISING

SHARE: