Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Σχιστού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Σχιστού
eurokinissi

Σε ισχύ έχουν τεθεί από το πρωί της Δευτέρας κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Σχιστού λόγω εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος, οι οποίες εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν έως την ερχόμενη Παρασκευή (5/8).

Ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας (01/08) οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδοστρώματος της Λεωφ. Σχιστού – Σκαραμαγκά, του ρεύματος κυκλοφορίας από Κερατσίνι προς τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών -Κορίνθου (μετά τον κόμβο του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού), στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση κατεστραμμένων και επέκταση στηθαίων ασφαλείας σε δίκτυα Περιφέρειας Αττικής», με προϋπολογισμό 4.000.000 ευρώ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γίνονται κατά τις πρωινές ώρες και οι εργασίες υπολογίζεται να έχουν ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 5/8/2022.

Ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης καλεί τους πολίτες να δείξουν κατανόηση για τις καθυστερήσεις στις μετακινήσεις τους, αναλογιζόμενοι το κοινό όφελος, επισημαίνοντας: «Για εμάς πρώτα και πάνω απ΄ όλα είναι η ασφάλεια και η προστασία της ζωής των συμπολιτών μας. Μέρα με τη μέρα αλλάζουμε την Αττική μας και κερδίζουμε βήμα-βήμα την μάχη με τη μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων. Κάθε οδική παρέμβαση με γνώμονα την βελτίωση και αναβάθμιση του οδικού δικτύου ευθύνης μας είναι μια ακόμη ασπίδα προστασίας για την ζωή πεζών και οδηγών.

Σημειώνεται πως η Περιφέρεια υλοποιεί εκτεταμένες παρεμβάσεις για τη συνολική αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας της Αττικής με προϋπολογισμό έργων ύψους 74 εκ. ευρώ, το οποία αφορούν ασφαλτοστρώσεις και συντηρήσεις οδών, τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών με κάμερες ασφαλείας, εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων led, δημιουργία διαβάσεων, αναβάθμιση των πράσινων νησίδων κατά μήκος των οδικών αξόνων, αντικατάσταση στηθαίων, εφαρμογή νέων τεχνικών για την μείωση των τροχαίων, εργασίες διαγράμμισης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα