Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Ψυχικό

Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας EUROKINISSI

Η αστυνομία προειδοποιεί τους οδηγούς να αποφεύγουν το οδικό δίκτυο στο δήμο Φιλοθέης Ψυχικού το πρωί της Κυριακής

Με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. κάνει γνωστές στο κοινό τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ το πρωί της Κυριακής εξαιτίας του αγώνα δρόμου που θα διεξαχθεί στο Ψυχικό.

Λόγω διεξαγωγής του 5ου αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Μoraitis Run » την Κυριακή 06.05.2018, κατά τις ώρες 09.00΄-12.30΄ στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο οδικό δίκτυο κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, ως εξής:

- Αγίου Δημητρίου (έξωθεν εισόδου Σχολής Μωραΐτη) (Αφετηρία) – Πλατεία Καμάρα – Πριγκηπίσσης Ελένης – Στρατηγού Καλλάρη – Ταϋγέτου – Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Β' - Βασιλέως Παύλου – Πλατεία Ευκαλύπτων – Βασιλέως Παύλου – Αμαρυλλίδος – Εμμανουήλ Τσάκωνα – Λ. Δημοκρατίας – Αλ. Παπαναστασίου – Μαλακάση – Ανώνυμη Πλατεία – Λ. Διαμαντίδου – Αγίου Δημητρίου – Προ εισόδου Σχολής Μωραΐτη (Τερματισμός).

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τροχαία

ADVERTISING

SHARE: