Κυκλοφοριακό έμφραγμα: Ημέρα για γερά νεύρα για τους οδηγούς στην Αθήνα

Αυτοκίνητα στην λεωφόρο Συγγρού
Αυτοκίνητα στην λεωφόρο Συγγρού EUROKINISSI

Μποτιλιάρισμα εντοπίζεται σε πλήθος οδικών αρτηριών του Λεκανοπεδίου εξαιτίας της απεργίας στα ΜΜΜ - Χωρίς ηλεκτρικό, λεωφορεία, τρόλει - Μέχρι τις 21.00 το Μετρό

Συνεχίζονται και σήμερα οι απεργίες και οι στάσεις εργασίας που ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ημέρα για γερά νεύρα αποδεικνύεται η σημερινή για τους οδηγούς που κινούνται στην Πρωτεύουσα.

Από νωρίς το πρωί εντοπίζεται μποτιλιάρισμα σε πολλές οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου και συγκεκριμένα:

Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση εντοπίζεται στο ρεύμα εισόδου της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου και στην Λ. Αθηνών, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, για την έξοδο από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη στην Κηφισιά και από στην είσοδο, αντίστροφα, καθώς επίσης στην Λ. Κηφισού από την παραλιακή έως την Λ. Αθηνών, άρα σχεδόν κατά μήκος ολόκληρου του Κηφισού.

Επίσης, αυξημένη κίνηση εντοπίζεται στις οδούς Πατησίων, Λ. Αλεξάνδρας, Μεσογείων, κυρίως στην κάθοδο, Κατεχάκη, Κηφισίας, Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Καλλιρόης, στην Συγγρού κυρίως στην άνοδο από το ύψος του Αγίου Σώστη και στην οδό Σταδίου.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία. Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές Λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών Express Αεροδρομίου.

Το Μετρό (γραμμές 2 και 3) θα κινείται μεταξύ 9:00 – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων που προκήρυξε το ΣΕΛΜΑ.

Η γραμμή του ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό) λειτουργεί από τις 8:00 π.μ. λόγω στάσης εργασίας που εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ.

Τις κινητοποιήσεις στα Λεωφορεία εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ που αντιδρά στο κλείσιμο του αμαξοστασίου Ελληνικού και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου, ενώ η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ ζητά μεταξύ άλλων προσλήψεις προσωπικού και υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

ADVERTISING

SHARE: