Νέα στοιχεία για το κύκλωμα κοκαΐνης της νυχτερινής Αθήνας – Εμπλέκονται τραγουδίστρια, επιχειρηματίες, μάνατζερ

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα κοκαΐνης της νυχτερινής Αθήνας – Εμπλέκονται τραγουδίστρια, επιχειρηματίες, μάνατζερ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Μία κούτα γεμάτη καινούργια στοιχεία και τηλεφωνικές επαφές που φέρεται να εμπλέκουν επώνυμους και μη σε κύκλωμα ναρκωτικών ουσιών. διαβίβασε η ΕΛΑΣ στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Στα χέρια της 3ης ειδικής ανακρίτριας βρίσκεται ένας όγκος νέων στοιχείων που διαβίβασαν στην ελληνική Δικαιοσύνη οι αστυνομικές αρχές, ζητώντας να συσχετιστεί με δικογραφία που αφορά σε διακίνηση κοκαΐνης σε νυχτερινά μαγαζιά και επώνυμους πελάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ διαβίβασε μια κούτα με καινούργια στοιχεία στη δικαστική λειτουργό, υποστηρίζοντας πως το επίμαχο υλικό σχετίζεται με την ήδη σχηματισθείσα δικογραφία. Πρόκειται, όπως αναφέρουν πηγές, σε τηλεφωνικές επαφές εμπλεκόμενων με διάφορα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων -σύμφωνα με δημοσιεύματα- είναι γνωστή τραγουδίστρια, επιχειρηματίες, γιατροί ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων αλλά και μάνατζερ των Βορείων Προαστίων.

φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

 

Ωστόσο, μέχρι σήμερα η ανακρίτρια δεν έχει εξετάσει το υλικό που της έχει σταλεί κι έτσι δεν έχει ακόμη καταλήξει ποιος είναι ο ακριβής ρόλος των εν λόγω εμπλεκόμενων προσώπων, ούτε και με ποια ιδιότητα θα κληθούν, εφόσον αποφασίσει κάτι τέτοιο.

 

Να σημειωθεί πως η δικαστική λειτουργός ερευνά από τον περασμένο Οκτώβριο την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας φέρονται ότι διακινούσαν ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Για την υπόθεση συνελήφθησαν αρχικά πέντε άτομα, τα οποία κατά περίσταση εμφανίζονται να προωθούσαν ναρκωτικές ουσίες σε διάφορους διακινητές και χρήστες, κυρίως σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης, στα Βόρεια, στα Νότια Προάστια και στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, τα ναρκωτικά φαίνεται πως τα έκρυβαν σε ειδικές κρύπτες μέσα στο ταμπλό των αυτοκινήτων που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα