Κύπρος: Δύο άτομα ακρωτηριάστηκαν κι ένα τραυματίστηκε από κροτίδες

Κύπρος: Δύο άτομα ακρωτηριάστηκαν κι ένα τραυματίστηκε από κροτίδες
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ eurokinissi

Δυο άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας 17χρονος, ακρωτηριάστηκαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην Κύπρο. Ένας ακόμη 34χρονος τραυματίστηκε στο χέρι.

Τρεις τραυματισμοί ήταν ο απολογισμός του Μεγάλου Σαββάτου στην Κύπρο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Γύρω στις 8.50μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με τραύματα στο δεξί χέρι ένας 17χρονος. Σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφάλισαν οι αρχές, το παιδί ενώ βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στην περιοχή Ακροπόλεως, προσπάθησε να ρίξει μικρή εργοστασιακή κροτίδα, η οποία ωστόσο εκπυρσοκρότησε μέσα στο χέρι του, τραυματίζοντάς τον.

Λόγω της σοβαρότητας του τραύματός του, ο 17χρονος διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, για νοσηλεία. Όπως διαπιστώθηκε υπέστη ακρωτηριασμό δακτύλων του δεξιού του χεριού.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 9.35μ.μ., μεταφέρθηκε επίσης στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ένας 35χρονος ο οποίος έφερε τραύματα στο αριστερό χέρι. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του προήλθε από έκρηξη κροτίδας, ενώ βρισκόταν σε προαύλιο εκκλησίας στο Γέρι.

Ο 35χρονος υπέστη ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του αριστερού του χεριού. Ακολούθως μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, για νοσηλεία.

Στις 3.45π.μ. το ξημέρωμα της Κυριακής, μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με τραύματα στο αριστερό χέρι ένας 34χρονος. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην αστυνομία, ενώ βρισκόταν σε προαύλιο εκκλησίας στο χωριό Μαλούντα, στην προσπάθειά του να απομακρύνει άγνωστο εκρηκτικό μηχανισμό, αυτός εξερράγη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, ο 34χρονος φέρει τραύματα στην παλάμη και σε δύο δάκτυλα του αριστερού του χεριού. Μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική, στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα