Lamanif: Ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα για εκβιασμό του τράπερ με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου

Lamanif: Ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα για εκβιασμό του τράπερ με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου
Ο ράπερ Lamaniff Instagram

Μια γυναίκα και τέσσερις άνδρες ταυτοποιήθηκαν από τις Αρχές για την υπόθεση εκβιασμού του τράπερ Lamanif με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

Στην ταυτοποίηση πέντε ατόμων για εκβιασμό του τράπερ Lamanif, κατά κόσμον Λάμπρο Μανιφάβα, με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου προχώρησε η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το thesstoday, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, μετά από πολύμηνη και ενδελεχή έρευνα, κατόπιν καταγγελίας 25χρονου ημεδαπού για απόπειρα εκβίασης, παραβίαση απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, συκοφαντική δυσφήμιση και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ταυτοποίησαν ως δράστες των προαναφερόμενων αδικημάτων τέσσερις ημεδαπούς ηλικίας 31 (γυναίκα), 27, 23 και 23 ετών και έναν 26χρονο αλλοδαπό και σχημάτισαν σχετική δικογραφία σε βάρος τους.

Επιπλέον:

  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος 9 δραστών (δύο ημεδαπών και επτά αλλοδαπών), για μία περίπτωση αφαίρεσης τσάντας με χρήση σωματικής βίας, τρεις κλοπές αντικειμένων (τσάντες, έγγραφα κλπ) από ανασφάλιστα οχήματα και τρεις κλοπές αντικειμένων- πορτοφολιών σε δημόσιο χώρο, που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατά το χρονικό διάστημα από 29/06/2021 έως 19/11/2021.
  • Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 41, 51 και 32 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, διέρρηξαν τρεις οικίες σε περιοχές του Δήμου Λαγκαδά και αφαίρεσαν από τις δύο (2) εξ αυτών κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.
  • Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος: i) 42χρονου ημεδαπού για κλοπή από κατάστημα, ii) 44χρονου ημεδαπού για κλοπή πορτοφολιού από θαμώνα καταστήματος, iii) 19χρονου αλλοδαπού για κλοπή οχήματος, iv) 22χρονου ημεδαπού για κλοπή τσάντας από ανασφάλιστο όχημα, v) 41χρονου ημεδαπού για απάτη μέσω αγγελίας πώλησης στο διαδίκτυο και vi) 53χρονου ημεδαπού για απάτη.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο τράπερ ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσω του οποίου ανακοίνωνε στους φαν του πως σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στο βίντεο, ο γνωστός καλλιτέχνης απαριθμούσε τους λόγους που τον ωθούσαν στην αυτοκτονία, αναφέροντας ότι είχε μπλέξει σε κύκλωμα με “αφέντρες” που τον απειλούν με “ροζ” βίντεο και του ζητούν χρήματα. Αυτό και η διαρροή ενός βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο σε πολύ προσωπικές στιγμές τον έκαναν να πει χαρακτηριστικά: “Είμαι 24 και θέλω να αυτοκτονήσω”.

“Χάρηκα που σας γνώρισα. Σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε”

“Εδώ είναι τα τελευταία μου ραπς, μάγκες. 8/2/21”, ήταν τα λόγια που έλεγε στο βίντεο ξεκινώντας.

“Πρώτα απ’όλα συγγνώμη από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και τους έκανα να ντραπούν. Ξέρω όλοι ψάχνετε να με δείρετε, να με χλευάσετε και να μου κάνετε κακό. Σας καταλαβαίνω. Αλλά ακούστε την αλήθεια. Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης. Γι’ αυτό έχω και δικαστήριο. Είχα μπλέξει σε ένα κύκλωμα με αφέντρες. Μία από αυτές είναι και στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μία φορά. Τις επόμενες με εκβιάζανε με το βίντεο. Από τότε μου παίρνανε λεφτά και με απειλούσανε. Είμαι 24 και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω θέλατε εξ΄αρχής όλοι όσοι το ανεβάσατε. Πόσο μίσος υπάρχει στην Ελλάδα το 2021. Τέσσερις μήνες σε καραντίνα, ψυχίατρο, ZANAX. Αλλά πάντα ο φόβος μην με ξαναενοχλήσουν. Μου αρέσουν οι γυναίκες. Θέλω να πω πως με τα τραγούδια μου κάποιοι θίχτηκαν. Λογικό, δεν τους αντιπροσωπεύω. Ό,τι είπα για τους ράπερ το εννοώ. Ό,τι είπα για τους Ρώσους, Πόντιους, Αλβανούς, τσιγγάνους ζητάω συγγνώμη αν προσβλήθηκαν με τα Tracks μου. Θα τα κατεβάσω γι’αυτούς. Έθιξα τα πιστεύω τους. Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε, μπράβο, δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτά που θα κάνω τώρα να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε ότι πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιπο. Χάρηκα που σας γνώρισα. Σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε”, κατέληξε.

Η ανάρτηση ήρθε λίγες ώρες μετά από διαδικτυακό “πόλεμο” του 24χρονου με άλλους γνωστούς ράπερ από τη Θεσσαλονίκη, η οποία σύντομα ξεπέρασε τα όρια.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν στο Instagram ένα βίντεο με πολύ προσωπικές στιγμές του τράπερ με μία γυναίκα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν πράγματι ο καλλιτέχνης έβαλε τέλος στη ζωή του. Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό του και την αποτροπή πιθανής αυτοκτονίας. Οι γονείς του λείπουν στο εξωτερικό και την Τετάρτη αναμένεται η γιαγιά του να προσέλθει σε αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει την εξαφάνιση του.

Μετά από λίγες ημέρες, ο τράπερ εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο, αλλά σε κακή ψυχολογική κατάσταση και οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Αμέσως ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ατόμων που τον απειλούσαν και περίπου δύο εβδομάδες μετά την εισαγωγή του 25χρονου πλέον τράπερ στην ψυχιατρική κλινική, ήρθε και η πρώτη σύλληψη, που αφορούσε μια 30χρονη γυναίκα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα