Λαμία: Δάσκαλος ξυλοκόπησε πατέρα μαθητή μέσα στο σχολείο

Λαμία: Δάσκαλος ξυλοκόπησε πατέρα μαθητή μέσα στο σχολείο
Φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Ένας εκπαιδευτικός ξυλοκόπησε γονέα και μάλιστα, μπροστά στα μάτια ανήλικων μαθητών.

Μάρτυρες ενός πολύ βίαιου περιστατικού, έγιναν μαθητές δημοτικού σχολείου στη Λαμία, όταν καθηγητής ξυλοκόπησε άγρια τον γονέα ενός παιδιού, όταν του ζήτησε εξηγήσεις για την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στο γιο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο εν λόγω καθηγητής, συμπεριφέρθηκε βίαια σε μικρό μαθητή που πρόσφατα μάλιστα βίωσε και την απώλεια της μητέρας του, με αποτέλεσμα το παιδί να φοβηθεί και να βάλει τα κλάματα.

Όταν ο γονιός πήγε στο σχολείο για να ενημερωθεί και να ζητήσει εξηγήσεις για την κακή συμπεριφορά του εκπαιδευτικού, ο τελευταίος τον χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές προκαλώντας του πρόβλημα στη μέση και στέλνοντάς τον στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε στο διάδρομο του σχολείου, μπροστά στα μάτια κάποιων παιδιών και ευτυχώς επενέβη άλλος εκπαιδευτικός για να σταματήσει.

Αμέσως ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία για την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου ατόμου, για τον οποίον έχουν προκύψει κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του, με βίαια περιστατικά σε βάρος μαθητών.

Μάλιστα, η συμπεριφορά του είχε συζητηθεί ξανά και σκόπευαν να ζητήσουν την άμεση απομάκρυνσή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα