Λαμία: Νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια επιχειρηματία – Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση

Λαμία: Νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια επιχειρηματία – Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση
Νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια επαγγελματία Lamiareport

Νεαροί επιτέθηκαν σε έναν επιχειρηματία στη Λαμία και τον κλωτσούσαν με μανία στο κεφάλι. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης.

Ένας άγριος ξυλοδαρμός, με πρωταγωνιστές άτομα νεαρής ηλικίας 16-20 ετών, έλαβε χώρα γύρω στις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας, στο κέντρο της Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Λεωσθένους Δεδούση, πριν τα Δικαστήρια Λαμίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα μαθητών έκανε φασαρία έξω από ένα καφέ στη Λαμία, με αποτέλεσμα να βγει ο ιδιοκτήτης και να τους κάνει παρατήρηση, λέγοντάς τους να απομακρυνθούν και να μην κανουν τόση φασαρία.

Οι νεαροί απομακρύνθηκαν και όλα έδειχναν ότι δεν θα υπήρχε κάποια συνέχεια. Όμως, οι ανήλικοι κάλεσαν “ενισχύσεις” και λίγο αργότερα, όταν ο επαγγελματίας έκλεισε το κατάστημά του και πήγε να πάρει το μηχανάκι του για να φύγει σημειώθηκε το απίστευτο επεισόδιο.

Ο επιχειρηματίας έχει φορέσει το κράνος του και ετοιμάζόταν να φύγει με το μηχανάκι, όταν τον πλησιάσαν περίπου δέκα νεαροί. Εκείνος κατέβηκε από το μηχανάκι και αρχικά υπήρξε μια έντονη αντιπαράθεση. Στη συνέχεια κάποιοι από τους νεαρούς τον έριξαν κάτω και ξεκίνησαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές.

Στο συγκλονιστικό βίντεο του LamiaReport ο επαγγελματίας είναι στο έδαφος , όμως οι νεαροί συνεχίζουν να τον χτυπούν. Μάλιστα, όταν στη συνέχεια κάνει μια απόπειρα να σηκωθεί, ένας από αυτούς τον κλωτσάει με μανία στο κεφάλι.

Ο άτυχος επιχειρηματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τρείς προσαγωγές.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι τρεις νεαροί που αρχικά είχαν προσαχθεί συνελήφθησαν, αφού αναγνωρίστηκαν από τον επαγγελματία που δέχτηκε την επίθεση. Πρόκειται για έναν 16χρονο, έναν 18χρονο και έναν 21χρονο, οι οποίοι σήμερα θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα