Λαμία: Πάρτι με πάνω από 100 άτομα στο Κάστρο της πόλης – Δεν παρενέβη η αστυνομία

Λαμία: Πάρτι με πάνω από 100 άτομα στο Κάστρο της πόλης – Δεν παρενέβη η αστυνομία
Λαμία: Πάρτι με πάνω από 100 άτομα στο Κάστρο της πόλης - Δεν παρενέβη η αστυνομία lamia report

Πάρτι με φωτορυθμικά, δυνατή μουσική και δεκάδες άτομα στο "μπαλκόνι" της πόλης, κάτω από τη μύτη της αστυνομίας στην Λαμία.

Τα πάρτι της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι ζήλεψαν φοιτητές Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που εδράζεται στη Λαμία, ξεφαντώνοντας μέχρι το πρωί σε χώρο που βρίσκεται κάτω από το Κάστρο της Φθιωτικής πρωτεύουσας.

Στο βίντεο από το πάρτι που έγινε το Σαββατόβραδο σε ανοιχτό χώρο, φαίνεται να συμμετείχαν περισσότερα από 100 άτομα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamia report, ενώ υπήρχαν ακόμη και φωτορυθμικά, δίνοντας την αίσθηση μιας οργανωμένης εκδήλωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία που σε ελέγχους που διενήργησε δεν βρήκε κάτι ύποπτο, πιθανότατα γιατί χαμήλωνε η μουσική κατά τη διέλευση των αστυνομικών οχημάτων.

Λαμία: Πάρτι με πάνω από 100 άτομα στο Κάστρο της πόλης - Άφαντη η αστυνομία lamia report
Λαμία: Πάρτι με πάνω από 100 άτομα στο Κάστρο της πόλης - Άφαντη η αστυνομία lamia report

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο σημείο δεν είναι ορατό από το δρόμο και μόνο με πεζή περιπολία θα μπορούσε να εντοπιστεί. Πρόκειται ωστόσο για γνωστή τοποθεσία, εφόσον δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται πάρτι εκεί, οπότε δεν υπάρχει κάποια πιστευτή δικαιολογία για αυτή την ολιγωρία των αρχών.

Αδιάψευστος μάρτυρας για την παρουσία δεκάδων ατόμων στο χώρο αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι τα φρέσκα σκουπίδια που άφησαν πίσω τους οι παραβάτες που δεν σεβάστηκαν ούτε τα μέτρα περιορισμού του κορονοϊού, ούτε το περιβάλλον.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version