Λαμία: Σήμερα απολογείται ο 34χρονος – “Με έδενε κι εμένα, αλλά με τη θέλησή μου” δηλώνει η σύντροφός του

Λαμία: Σήμερα απολογείται ο 34χρονος – “Με έδενε κι εμένα, αλλά με τη θέλησή μου” δηλώνει η σύντροφός του
Ο 34χρονος άνδρας που κατηγορείται για την αρπαγή και το βιασμό της 40χρονης Γαλλίδας Lamiareport.gr

Στην ανακρίτρια Λαμίας θα βρεθεί σήμερα ο 34χρονος εθνοφύλακας που κατηγορείται για αρπαγή βιασμό κατά εξακολούθηση και κατά συρροή μιας 40χρονης Γαλλίδας. Τι δηλώνει στην τηλεόραση η 24χρονη σύντροφός του.

Τι αναμένεται ισχυριστεί ο 34χρονος έναντι των ανατριχιαστικών περιγραφών των γυναικών που φέρεται να έπεσαν θύματά του. Ο άνδρας από τη Λαμία θα βρεθεί στο Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Λαμίας αναφορικά με τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για «αρπαγή κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή», αλλά και για «βιασμό κατά εξακολούθηση και κατά συρροή» κατά της 40χρονης Γαλλίδας.

Στην αρχική καταγγελία της Γαλλίδας υπηκόου που βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και φιμωμένη στο σπίτι του κατηγορούμενου επί 2,5 ημέρες, προστέθηκαν μαρτυρικές καταθέσεις δύο ακόμη γυναικών, από τη Λαμία αυτή τη φορά, μιας 35χρονης και μιας 24χρονης που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματά του 34χρονου για πολλά έτη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που προστέθηκαν στη δικογραφία, ο 34χρονος κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά τις δύο Λαμιώτισσες, ενώ και η συμπεριφορά του έναντι της Γαλλίδας ήταν ακραία προκειμένου να την υποτάξει και να γίνει «σκλάβα» του.

Οι δούλες του σεξ με το κολάρο

Οι εικόνες που περιγράφουν οι κοπέλες είναι ανατριχιαστικές, ενώ όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του LamiaReport, η μία κοπέλα κακοποιήθηκε σεξουαλικά πριν κλείσει τα 18 της χρόνια, ενώ αναγκαζόταν να υποκύπτει στις ορέξεις του ακόμη και με την απειλή όπλου.

Στην ανακρίτρια οδηγείται την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ο 34χρονος που κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό μιας 40χρονης Γαλλίδας Lamiareport.gr

Επιπλέον η 35χρονη στις μαρτυρίες της περιγράφει σκηνές απόλυτης βίας και εξευτελισμού, ακόμη και κλείσιμο σε πορτμπαγκάζ, προκειμένου να φοβηθεί και να υποκύψει και προκειμένου να μην αποκαλύψει τις πράξεις του 34χρονου. Μαζί με την κατάθεση της Γαλλίδας, φαίνεται πως ο 34χρονος επιζητούσε να κάνει τα θύματά του “σκλάβες του σεξ”. «Στην Ευρώπη υπάρχουν κάποιες γυναίκες που είναι δούλες κι ο άντρας ο αφέντης τους. Φοράνε κολάρο και δεν το βγάζουν παρά μόνο αν το αποφασίσει ο αφέντης τους», είναι μια χαρακτηριστική φράση που τους έλεγε.

Διαψεύδει τις κατηγορίες η σύντροφός του

Την ίδια ώρα, η 24χρονη σύντροφός του Λαμιώτη που κατηγορείται επίσης για υπόθαλψη εγκληματία, δηλώνει σοκαρισμένη και διαψεύδει τα όσα καταγγέλλει η Γαλλίδα. Μπορεί να παραδέχεται πως ο εθνοφύλακας έδενε ακόμη και την ίδια, ωστόσο το έκανε όπως λέει, με τη θέληση της.

Η 24χρονη δηλώνει στον τηλεοπτικό σταθμό Star πως διατηρούσε δεσμό με τον κατηγορούμενο εδώ και ενάμιση και ότι έμεναν μαζί. Το τελευταίο διάστημα, όπως ισχυρίζεται, μπήκε ανάμεσά τους η 40χρονη Γαλλίδα, με την 24χρονη κοπέλα να νιώθει άβολα και ενοχλημένη. Δεν πιστεύει ότι ο σύντροφος της βασάνιζε σεξουαλικά γυναίκες και ότι είχε για “σκλάβα” του την 40χρονη.

Κάποιες φορές με έδενε και προχωρούσαμε στη σεξουαλική πράξη και κάποιες φορές με έδενε και καθόμασταν. Μετά με έλυνε ή λυνόμουν μόνη μου

«Κατά τη σεξουαλική πράξη μαζί του με δένει με τη θέληση μου. Μου δένει τα χέρια πίσω από την πλάτη και τα πόδια στους αστραγάλους. Με δένει με σχοινί, μαντήλι αλλά εγώ μπορώ να λυθώ. Δεν έχει ασκήσει ποτέ βία πάνω μου ποτέ» ανέφερε η 24χρονη. «Κάποιες φορές με έδενε και προχωρούσαμε στη σεξουαλική πράξη και κάποιες φορές με έδενε και καθόμασταν. Μετά με έλυνε ή λυνόμουν μόνη μου. Δεν τον φοβάμαι, ήταν πάντα πολύ καλός μαζί μου». Ο άνδρας συνελήφθη το περασμένο Σάββατο μετά από σήμα της Interpol και θα απολογηθεί αύριο ενώπιον της ανακρίτριας Λαμίας.

Η νεαρή φιλοξενείται πια σε φιλικό της σπίτι, καθώς μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους μέχρι την τακτική δικάσιμο. Αναγκάστηκε όπως δηλώνει να φύγει από το σπίτι τις ημέρες που ήταν εκεί η Γαλλίδα, καθώς ήθελε να δώσει χρόνο στον σύντροφο της να ξεκαθαρίσει τη σχέση που είχε με τη 40χρονη.

«Το σχέδιο του ήταν ότι θα φιλοξενούσε την κοπέλα και θα ήμασταν και οι τρεις στο σπίτι. Δεν μου φάνηκε κάτι περίεργο. Ίσως να ήμουν και εγώ κάπως ταραγμένη και να μην παρατήρησα κάτι στη συμπεριφορά του απέναντι της» είπε η 24χρονη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version