Λάρισα: 18χρονος κατηγορεί 22χρονο ότι τον βίασε

κακοποίηση - φωτό αρχείου

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του νεαρού, ο 22χρονος, που έχει απασχολήσει τις τοπικές αρχές και για άλλες υποθέσεις, του είχε αρπάξει τον πορτοφόλι και τον κάλεσε σπίτι του για να του το επιστρέψει

Τα κομμάτια του παζλ σε μία πρωτοφανή και αρκετά περίεργη υπόθεση επιχειρούν να βάλουν τις τελευταίες ώρες οι αρχές στη Λάρισα.

Η καταγγελία ενός νεαρού που μόλις έχει κλείσει τα 18 του, ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 22χρονο, έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Λάρισας, προκαλώντας παράλληλα προβληματισμό και ερωτηματικά. Το συμβάν ξεκίνησε σε πλατεία της Λάρισας, εκεί όπου οι δύο νεαροί βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Εκεί, κατά τα καταγγελλόμενα του 18χρονου, ο 22χρονος του άρπαξε με τη βία το πορτοφόλι. Λίγο μετά, με την πρόφαση να του επιστρέψει το πορτοφόλι που είχε μέσα και την ταυτότητά του, τον έπεισε να μεταβεί στο σπίτι του, με την πρόφαση ότι θα του επιστρέψει τα προσωπικά του αντικείμενα.

Όπως ισχυρίζεται ο καταγγέλλων, εκεί του πήρε με τη βία και το κινητό τηλέφωνο, ενώ σε δωμάτιο του σπιτιού τον βίασε. Οι άντρες της ασφάλειας συνέλαβαν τον 22χρονο το πρωί της Παρασκευής, ενώ κατά πληροφορίες του onlarissa.gr βρήκαν μετά από έρευνα στο σπίτι του την ταυτότητα και το κινητό τηλέφωνο του 18χρονου.

Ο φερόμενος ως θύτης αρνήθηκε τις κατηγορίες,, ενώ ο 18χρονος μεταφέρθηκε στην Κοζάνη προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή για να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του. Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής και η στάση που θα τηρήσει η οικογένεια του φερόμενου ως θύματος, αν δηλαδή θα κάνει χρήση πραγματογνώμονα. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση δεν αποκλείει τα όσα καταγγέλλει ο 18χρονος, χωρίς ωστόσο να δίνει μία σαφώς καταφατική εικόνα.

Τα φώτα της υπόθεσης πλέον στρέφονται στη δικαστική έρευνα, αφού ο 22χρονος που παραμένει κρατούμενος, αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες πάντως, πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις αρχές για άλλες υποθέσεις.

Πηγή: 

onlarissa.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία

ADVERTISING

SHARE: