Λάρισα: Εξιτήριο και για τον τρίτο φοιτητή που εισέπνευσε μονοξείδιο του άνθρακα

Λάρισα: Εξιτήριο και για τον τρίτο φοιτητή που εισέπνευσε μονοξείδιο του άνθρακα

Εξιτήριο πήρε και ο τρίτος φοιτητής που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά την εισπνοή μονοξείδιου του άνθρακα από μαγκάλι στη Λάρισα. Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Εξιτήριο πήρε τη Δευτέρα από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλευόταν ο τρίτος εκ των φοιτητών που επιβίωσαν μετά την τραγική περιπέτεια που έζησαν με το μαγκάλι στη Λάρισα, που στοίχισε τη ζωή σε δύο φίλους τους.

Ο 22χρονος ήταν σε πιο σοβαρή κατάσταση από τους υπόλοιπους δύο που είχαν νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ο χρόνος νοσηλείας του ήταν μακρύτερος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσοκομείο, θα χρειαστεί να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του σε κέντρο αποκατάστασης.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα ακόλουθα:

«Σήμερα εξέρχεται από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας ο ασθενής Κλήμης Ελευθέριος, 23 χρονών, που εισήχθη στις 28.02.2013 λόγω κώματος μετά από δηλητηρίαση από Μονοξείδιο του άνθρακα (CO).

Ο ασθενής κατά την έξοδό του από τη ΜΕΘ έχει φυσιολογική επαφή με το περιβάλλον και παρουσιάζει ήπια τετραπάρεση με μυοπάθεια. Η κατάστασή του βαίνει νευρολογικά βελτιούμενη, χρήζει όμως περαιτέρω νοσηλευτικής φροντίδας και αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα