Λάρισα: Κερδίζουν τη μάχη με το θάνατο οι φοιτητές που δηλητηριάστηκαν από μαγκάλι

Λάρισα: Κερδίζουν τη μάχη με το θάνατο οι φοιτητές που δηλητηριάστηκαν από μαγκάλι

Χαμόγελα στη Λάρισα μετά το ευχάριστο ιατρικό ανακοινωθέν. Εξιτήριο για τους δύο από τους πέντε φοιτητές της τραγωδίας με τις φονικές αναθυμιάσεις. Σε σταθερή κατάσταση ο τρίτος

Eξιτήριο παίρνει ο ένας φοιτητής και εντός της εβδομάδας ο δεύτερος, ενώ σταθερή παραμένει η κατάσταση του τρίτου, μετά την τραγωδία με τον κομμένο θερμοσίφωνα στη Λάρισα.

Πριν ακόμη στεγνώσουν τα δάκρυα για τον 21χρονο Σάββα, τον αδικοχαμένο φοιτητή από τα Χανιά που έσβησε από τις αναθυμιάσεις αυτοσχέδιου μαγκαλιού , ο έτερος Χανιώτης φοιτητής φαίνεται να κερδίζει τη μάχη με το θάνατο.

Μετά την τραγωδία της 28ης του Φλεβάρη που βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο, όταν πέντε φοιτητές του ΤΕΙ Λάρισας δηλητηριάστηκαν εξαιτίας της έκλυσης μονοξειδίου του άνθρακα από το αυτοσχέδιο μαγκάλι που χρησιμοποίησαν για να ζεσταθούν και οι δύο από αυτούς έχασαν τη ζωή τους, τα νέα από το ιατρικό δελτίο είναι ευχάριστα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, σήμερα Δευτέρα θα λάβει εξιτήριο ο ένας φοιτητής από τα Γιάννενα και μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσει ο φοιτητής από τα Χανιά, κολλητός φίλος του αδικοχαμένου Σάββα.

Σταθερή παραμένει, την ίδια ώρα, η κατάσταση του τρίτου φοιτητή από την Αθήνα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Πηγή: onlarissa.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα