Λεωφορεία για την εξυπηρέτηση του δήμου Δελφών

ΔΕΛΦΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
ΔΕΛΦΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ EUROKINISSI

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα εξυπηρετεί με λεωφορεία τους κατοίκους του δήμου, σε αντικατάσταση της σιδηροδρομικής τους μετακίνησης

Η λειτουργία της νέα σιδηροδρομικής γραμμής, από την 1η Φεβρουαρίου, που είχε ως αποτέλεσμα την κατάργηση της παλαιάς από Τιθορέα μέχρι Λιανοκλάδι και ταυτόχρονα των ενδιάμεσων σταθμών, δημιουργεί θέματα όσον αφορά στις μετακινήσεις των πολιτών του δήμου Δελφών.

Ύστερα από τη δέσμευση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς την τοπική κοινωνία, από αυτό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 η εταιρεία δρομολογεί λεωφορεία με προορισμό και αφετηρία την Τιθορέα και τον Μπράλο αντίστοιχα, και ενδιάμεσες στάσεις τους Σιδηροδρομικούς Σταθμούς Αμφίκλειας και Λιλαίας.

Τα λεωφορεία θα συνδέουν στην Τιθορέα, τους Σταθμούς Αμφίκλεια, Λιλαία και Μπράλο με τον κεντρικό Σιδηροδρομικό Άξονα, προκειμένου το επιβατικό κοινό να μετεπιβιβάζεται στις αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και να συνεχίζει το ταξίδι του.Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα ακολουθούν τις ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων των αμαξοστοιχιών στο Σ.Σ. Τιθορέας, ενώ θα διέρχονται σε τροποποιημένες κατάλληλα ώρες στους υπόλοιπους ενδιάμεσους σταθμούς Αμφίκλεια, Λιλαία και Μπράλο. Οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το σιδηροδρομικό τους εισιτήριο για τη μετακίνησή τους με τα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι ώρες αναχώρησης/άφιξης των λεωφορείων έχουν ως εξής:

• Από Σ.Σ Μπράλο για Σ.Σ. Τιθορέα για την αμαξοστοιχία 1511:

Ώρα αναχώρησης 07:00 – Ώρα άφιξης 07:35

• Από Σ.Σ Τιθορέα για Σ.Σ. Μπράλο για την αμαξοστοιχία 884:

Ώρα αναχώρησης 10:15 – Ώρα άφιξης 10:50

• Από Σ.Σ Μπράλο για Σ.Σ. Τιθορέα για την αμαξοστοιχία 885:

‘Ώρα αναχώρησης 20:00 – Ώρα άφιξης 20:35

• Από Σ.Σ Τιθορέα για Σ.Σ. Μπράλο για την αμαξοστοιχία 1510:

Ώρα αναχώρησης 21:15 – Ώρα άφιξης 21:50

• Από Σ.Σ Μπράλο για Σ.Σ. Τιθορέα για την αμαξοστοιχία 3521 (Κυριακές):

‘Ώρα αναχώρησης 16:50 – Ώρα άφιξης 17:25

Για το αρχικό διάστημα λειτουργίας της νέας γραμμής, ενδεχομένως να εμφανισθούν μικρές καθυστερήσεις, με βάση τις οδηγίες ασφαλούς κυκλοφορίας του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για το προσεχές διάστημα και δεσμεύεται για την άρτια εξυπηρέτησή του με την ολοκλήρωση παράδοσης της νέας γραμμής στο σύνολό της.

ADVERTISING

SHARE: