Λέσβος: Συνελήφθη Αφγανή που δολοφόνησε ομοεθνή της στη Μόρια

Λέσβος: Συνελήφθη Αφγανή που δολοφόνησε ομοεθνή της στη Μόρια
Μόρια AP

Συνελήφθη μία 23χρονη Αφγανή που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου συνομήλική και ομοεθνή της, οι οποίες διαπληκτίστηκαν και ήρθαν στα χέρια ύστερα από μία παρεξήγηση για τα παιδιά τους που έπαιζαν

Ακόμη ένα σοβαρό αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στη δομή μεταναστών της Μόριας στη Λέσβο, το δεύτερο μέσα σε λίγα 24ωρα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες στη Μυτιλήνη, με σχετικό ένταλμα Δικαστικής Αρχής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, μία 23χρονη Αφγανή, που ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή της σε περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού σε βάρος μίας συνομήλικής και ομοεθνούς της.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της Παρασκευής, στη δομή της Μόριας, η 23χρονη δράστιδα, μετά από διαπληκτισμό, τραυμάτισε θανάσιμα το θύμα με μαχαίρι και ακολούθως τράπηκε σε φυγή. οι οποίες διαπληκτίστηκαν και ήρθαν στα χέρια ύστερα από μία παρεξήγηση για τα παιδιά τους που έπαιζαν.

Σε βάρος της συλληφθείσας σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι. Τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version