Λιχαδονήσια: Μεθυσμένος κυβερνήτης σκάφους προκάλεσε πανικό

Λιχαδονήσια: Μεθυσμένος κυβερνήτης σκάφους προκάλεσε πανικό

Οι πελάτες του αρνήθηκαν να επιβιβαστούν και προσπάθησαν να αποτρέψουν και τον ίδιο να ανέβει στο σκάφος.

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους εκτελεί δρομολόγια από παραλιακή πόλη της Φθιώτιδας προς τα Λιχαδονήσια, μεταφέροντας εκεί λουόμενους.

Σήμερα όμως ξέφυγε από τα όρια, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση. Το πρωί έκανε κανονικά το δρομολόγιο αποβιβάζοντας τους πελάτες του στα Λιχαδονήσια.

Όση ώρα όμως βρισκόταν εκεί περιμένοντας να τους πάρει πίσω, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έπινε μπύρες. Όταν ήρθε η ώρα της επιστροφής, ο άντρας δεν ήταν σε θέση να κυβερνήσει το σκάφος.

Μάλιστα οι πελάτες του αρνήθηκαν να επιβιβαστούν και προσπάθησαν να αποτρέψουν και τον ίδιο να ανέβει στο σκάφος. Αυτός όμως τους ξέφυγε πήρε το σκάφος και αναχώρησε, όπως λένε οι πληροφορίες, κινούμενος επικίνδυνα. Για το περιστατικό βέβαια ενημερώθηκε το λιμενικό και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Οι λιμενικοί τον περίμεναν στο λιμάνι και τον οδήγησαν στο λιμεναρχείο Στυλίδας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ και όπως αποδείχθηκε το αλκοόλ στο αίμα του ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα του επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές και ποινικές κυρώσεις. Σε ό,τι αφορά πάντως στους πελάτες του, επέστρεψαν με άλλα σκάφη.

Πηγή: 

tvstar.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λιχαδονήσια: Οι Μπαχάμες της Ελλάδας - Η βίαιη πλευρά τους

Αυτές είναι οι Μπαχάμες της Ελλάδος

Ε ναι, σαν τη Χαλκιδική δεν έχει. Τα υπέροχα Δρένια με drone

Η άγνωστη γαλάζια λίμνη με τη βυθισμένη πόλη, 1,5 ώρα από την Αθήνα

ADVERTISING

SHARE: