Ληστεία στην Κηφισιά: Έκκληση της οικογένειας του επιχειρηματία για αιμοπετάλια

Ληστεία στην Κηφισιά: Έκκληση της οικογένειας του επιχειρηματία για αιμοπετάλια

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε ιδιαιτέρως κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Γεννηματάς εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης που δέχθηκε δολοφονική επίθεση από τους ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Πολλοί συμπολίτες μας έχουν δώσει ήδη αίμα για τον επιχειρηματία με την οικογένειά του σήμερα να απευθύνει έκκληση για αιμοπετάλια.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο επιχειρηματίας "βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής, σε καταστολή και ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ευκολία στη θεραπευτική αγωγή. Η κατάστασή του εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη".

Ο 52χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς στην πλάτη κατά τη συμπλοκή του με τους ληστές, που πρώτα τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο.

Η ανακοίνωση - έκκληση της οικογένειας, που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γιος του επιχειρηματία Αχιλλέας Σταματιάδης:

"Ευχαριστούμε πολύ για την τόσο συγκινητική προσέλευση και προσφορά σε αίμα για τον πατέρα μας, Αλέξανδρο.

Αυτή την ώρα ο Αλέξανδρος χρειάζεται άμεσα ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ.

Παρακαλούμε και πάλι κυρίως άνδρες που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις να προσέλθουν άμεσα στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, Λ. Μεσογείων 154 115 27 Αθήνα, κτίριο 8, ώρες 8.00 π.μ. με 18.00 μ.μ.

1. Συχνοί αιμοδότες μέχρι 55 ετών, αραιοί αιμοδότες μέχρι 50 ετών

2. Κανονικού βάρους (όχι παχύσαρκοι ή λιποβαρείς)

3. Να μη ζαλίζονται όταν δίνουν αίμα

4. Να έχει περάσει ένας μήνας από την τελευταία αιμοδοσία

Για τις γυναίκες ισχύουν όλα τα παραπάνω και επιπλέον να μην έχουν πάνω από 2 κυήσεις στη ζωή τους (δεν αναφερόμαστε μόνο σε τοκετούς).

Η διαδικασία έχει ως εξής:

Προσέρχεστε στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, Λ. Μεσογείων 154 115 27 Αθήνα, κτίριο 8, ώρες 8.00 π.μ. με 18.00 μ.μ.

Στην πρώτη επίσκεψη χωρίς ραντεβού γίνεται αιμοληψία για δείγμα αιμοπεταλίων

Εφόσον τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά θα ειδοποιηθούν οι εθελοντές να προσέλθουν στο νοσοκομείο με ραντεβού για τη λήψη αιμοπεταλίων. Η διαδικασία διαρκεί 1 ώρα. Στη συμπλήρωση της αίτησης, παρακαλούμε να διευκρινίσετε ότι πρόκειται για προσφορά ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ για τον Αλέξανδρο Σταματιάδη του Αχιλλέα.

Είναι σημαντικό να κινητοποιηθούμε όλοι άμεσα για να έρθουν οι εθελοντές για έλεγχο σήμερα Μ. Τετάρτη μέχρι τις 18.00 μ.μ. ή τη Μ. Πέμπτη το πρωί ώστε να καταφέρουμε να δώσουμε μια πρώτη δόση αιμοπεταλίων στον Αλέξανδρο μέχρι την Μ. Παρασκευή.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 52χρονου επιχειρηματία

Τόσκας για Κηφισιά: Κάποιοι μας χλεύαζαν όταν δίναμε τις οδηγίες

Ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά: Τον πυροβόλησαν μπροστά στη γυναίκα του

ADVERTISING

SHARE: