Λήστεψαν ζευγάρι τουριστών στην Ακρόπολη με απειλή σπασμένων μπουκαλιών

Περιπολίες αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Περιπολίες αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. EUROKINISSI

Με την απειλή σπασμένων μπουκαλιών και μηχανήματος ηλεκτρικής εκκένωσης ακινητοποίησαν το ζευγάρι οι δράστες και τους λήστεψαν-Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έσπευσαν άμεσα στο σημείο και μετά από αναζητήσεις εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν.

Συνελήφθησαν τέσσερις Πακιστανοί, για ληστεία κατά συναυτουργία, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Αρχαιολογικού Χώρου της Ακρόπολης.

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της Τρίτης, οι τέσσερις Πακιστανοί, ηλικίας 17, 18, 19 και 23 ετών, προσέγγισαν στην περιοχή της Ακρόπολης, ένα ζευγάρι τουριστών από την Πολωνία και με την απειλή σπασμένων μπουκαλιών και μηχανήματος ηλεκτρικής εκκένωσης τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν από την γυναίκα το κινητό της τηλέφωνο.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έσπευσαν άμεσα στο σημείο και μετά από αναζητήσεις εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.

ADVERTISING

SHARE: