Λήξη συναγερμού στο Σύνταγμα: Δεν ήταν οβίδα αλλά παλιός εξοπλισμός της ΔΕΗ

Λήξη συναγερμού στο Σύνταγμα: Δεν ήταν οβίδα αλλά παλιός εξοπλισμός της ΔΕΗ
Εντοπίστηκε μεταλλικό αντικείμενο που έμοιαζε με οβίδα Eurokinissi

Στο σημείο γίνονταν έργα της ΕΥΔΑΠ και κατά την διάρκεια των εργασιών εντοπίστηκε το μεταλλικό αντικείμενο που έμοιαζε με οβίδα. Οι πυροτεχνουργοί του Στρατού κατέληξαν πως δεν ήταν πυρομαχικό.

Έληξε ο συναγερμός στην περιοχή του Συντάγματος, όπου είχε αποκλειστεί η περιοχή από το ύψος της οδού Αμερικής έως την Μητροπόλεως.

Κατά την διάρκεια εργασιών της ΕΥΔΑΠ το πρωί, εντοπίστηκε ένα μεταλλικό αντικείμενο στη συμβολή των οδών Ερμού και Νίκης και αμέσως σήμανε συναγερμός, αφού τόσο οι υπεύθυνοι του έργου όσο και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο θεώρησαν ότι πιθανόν πρόκειται για παλιά οβίδα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.

Στο σημείο κλήθηκαν πυροτεχνουργοί του Στρατού που εξέτασαν προσεκτικά το αντικείμενο και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως παρότι έμοιαζε με παλιά οβίδα, δεν είχε καμία σχέση με πυρομαχικό, αλλά ήταν τελικά παλιός εξοπλισμός της ΔΕΗ και δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και ύστερα από αρκετές ώρες, οι δρόμοι δόθηκαν ξανά στην κυκλοφορία και ο συναγερμός των Αρχών έλαβε λήξη.

Εντοπίστηκε μεταλλικό αντικείμενο που έμοιαζε με οβίδα πίσω από το Υπουργείο Οικονομικών Eurokinissi

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version