Την ερχόμενη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου ανοίγουν τα κασταστήματα που πωλούν χριστουγεννιάτικα είδη, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Στέλιος Πέτσας γνωστοποιώντας παράλληλα πως το γενικό lockdown παρατείνεται μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.
Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζεται η αποστολή SMS στο 13033 για τις μετακινήσεις με την προσθήκη του απαραίτητου κωδικού.
Για να μεταβούμε λοιπόν σε κατάστημα με χριστουγεννιάτικα είδη θα πρέπει να αποστείλουμε τον κωδικό 2, (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα), το όνομά μας και τη διεύθυνση κατοικίας μας.
Υπενθυμίζεται ότι οι κωδικοί που αποστέλλονται στις 13033 για τις μετακινήσεις κατα την περίοδο του lockdown είναι οι εξής:
Οι πολίτες, ακόμα, μπορούν να μετακινούνται έχοντας συμπληρώσει το σχετικό έντυπο ή με χειρόγραφη βεβαίωση, όπως αναφέρεται και στο forma.gov.gr.
Τι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ |
|
Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr