Μάγδα Φύσσα: Ξεσκίστηκε η καρδιά μας για άλλη μια φορά

Μάγδα Φύσσα: Ξεσκίστηκε η καρδιά μας για άλλη μια φορά
Δίκη της "Χρυσής Αυγής" στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ξεσπά για την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά, που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της

“Ξεσκίστηκε η καρδιά μας για άλλη μια φορά. Δεν δικάζεται κανείς άλλος όπως δικαζόμαστε εμείς. Ο πόνος δεν σταματάει ούτε στιγμή, ούτε η απώλεια”.

Η Μάγδα Φύσσα, η μητέρα του Παύλου, δεν κρύβει την απογοήτευση και τον πόνο της για την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά, που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της.

Σε δηλώσεις στη Realnews, η κ. Φύσσα επεσήμανε: “Για μας ήταν αναμενόμενο. Όμως κάτι πρέπει να γίνει για να συνεχιστεί η δίκη και να είναι όλοι οι κατηγορούμενοι εκεί, γιατί μέχρι τώρα όποιος θέλει έρχεται. Θέλουμε να τιμωρηθούν οι δράστες”.

Λίγες εβδομάδες πριν λήξει η 18μηνη κράτησή του Ρουπακιά, δηλαδή στις 18 Μαρτίου του 2016, το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, εξέδωσε το υπ’ αριθμ. 260/2016 βούλευμά του, με το οποίο η προφυλάκιση του αντικαθίσταται με περιοριστικούς όρους.

Σε διαφορετική περίπτωση, εάν δηλαδή το δικαστικό συμβούλιο δεν προχωρούσε στην ενέργεια αυτή, τότε στις 18 Μαρτίου ο Γ. Ρουπακιάς θα αποφυλακιζόταν βάση νόμου, λόγω παρέλευσης της 18μηνης κράτησής του, δίχως να είναι δυνατή η επιβολή οποιουδήποτε όρου.

Σε βάρος του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Π. Φύσσα ορίστηκαν οι εξής αυστηροί περιοριστικοί όροι:

– κατ’ οίκον περιορισμός υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη με δυνατότητα μετάβασης μόνο στο Τριμελές Εφετείο  Κακουργημάτων κατά τις ημέρες της δικασίμου του με αστυνομική συνοδεία και

-απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα