Μαίνεται η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη – Σε ύφεση στα υπόλοιπα μέτωπα

Μαίνεται η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη – Σε ύφεση στα υπόλοιπα μέτωπα
Πυροσβέστης (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Επιπλέον ενισχύσεις έχουν πέσει στην μάχη με τις φλόγες στην φωτιά που έχει ξεσπάσει από χθες στην Αλεξανδρούπολη με δύο εστίες και έχει καλύψει μία μεγάλη έκταση

Μαίνεται η φωτιά που έχει ξεσπάσει από χθες στην Αλεξανδρούπολη και έχει εξαπλωθεί σε πολύ μεγάλη έκταση και σε δύο εστίες, στην περιοχή Μελία. Ο πιο κοντινός οικισμός είναι η Νίψα, υπάρχει ετοιμότητα αν χρειαστεί, αλλά επί του παρόντος δεν απειλείται.

Μετά από μία ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και ενώ στην περιοχή επικρατούν άνεμοι εντάσεως 4 μποφόρ, έχουν αποσταλεί μεγάλες ενισχύσεις και συνολικά πλέον επιχειρούν 104 άντρες της Πυροσβεστικής με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, εκ των οποίων δύο αερομεταφερόμενες, 24 οχήματα, υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ, εθελοντές πυροσβέστες, ενώ από αέρος επιχειρούν 2 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη. Ήδη πάντως υπάρχει μία καλύτερη εικόνα στην εξέλιξη του πύρινου μετώπου.

Πλέον σε ύφεση βρίσκονται οι φωτιές στην Κάτω Σκαφιδωτή Πρεβέζης, στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας, στο Τρίκορφο Ναυπακτίας, αλλά και σε νέα φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί σε δασική έκταση στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα