Μαθήματα χορού και ζωής: Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου που πάσχει από λευχαιμία

Μαθήματα χορού και ζωής: Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου που πάσχει από λευχαιμία

Η Ρεγγίνα Μακέδου παλεύει εδώ και 5 μήνες με τον καρκίνο, έχοντας ωστόσο βάλει τον χορό στη ζωή της ως "όπλο" απέναντι στον εχθρό. Συγκινητική ιστορία γεμάτη δυνατά μηνύματα.

Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι πραγματική “survivor”. Πριν από περίπου 5 μήνες διαγνώστηκε με λευχαιμία, την οποία σήμερα αντιμετωπίζει με αισιοδοξία, χορό, αλλά και ρεαλισμό. Όπως απάντησε και η ίδια άλλωστε στο ερώτημα για το τι είναι λευχαιμία;:

“Είναι ο καρκίνος στο αίμα. Δεν φοβάμαι να πω τη λέξη καρκίνος. Ελπίζω μέσα από όλον αυτόν τον αγώνα μου κάποιοι από εσάς να πάρουν δύναμη”, λέει και εξηγεί σχετικά με την πρωτοβουλία της να παλέψει μετά μουσικής.

Η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να φτιάχνει βίντεο γεμάτα μουσική, χορό και χαμόγελα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να σταθεί με δυναμισμό και να χορέψει απέναντι στον μεγαλύτερο εχθρό κάθε ανθρώπου. Συνάμα, να στείλει μηνύματα δύναμης της ψυχής σε κάθε άνθρωπο, πολλώ δε σε όσους αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα υγείας:

“Αυτό που με συγκίνησε περισσότερο ήταν που έβλεπα παιδάκια να κάνουν το ίδιο”. Δεν το αντιμετώπισα από την αρχή έτσι όμορφα. Το ξεκίνημα ήταν δύσκολο, είχα άρνηση, έκλαιγα, δεν ήθελα να κάτσω στο νοσοκομείο. Μία μέρα μία φίλη μου είπε κοίτα τι κάνει μία Αμερικάνα, χορεύει στον καρκίνο. Σήκω από το κρεβάτι και ξεκίνα. Κι έτσι ξεκίνησα”, εξομολογείται και συγκινεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα