Μαύρισε ο Αττικός ουρανός. Ένα timelapse βίντεο του τι σημαίνει φωτιά

Μαύρισε ο Αττικός ουρανός. Ένα timelapse βίντεο του τι σημαίνει φωτιά

Συγκλονιστικό timelapse βίντεο από τη μεγάλη φωτιά στον Υμηττό

Ένα συγκλονιστικό timelapse βίντεο δημιούργησε ο φωτογράφος Σπύρος Κανάτας ο οποίος έστησε τη κάμερά του στην Πεντέλη και κατέγραψε τη μεγάλη φωτιά.

“Μια ακόμη μαύρη μέρα για την Αθήνα χθες και όχι μόνο δυστυχώς. Στο timelapse video που ακολουθεί μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει φωτιά. Έστησα την κάμερά μου στην Πεντέλη, ψηλά στα ραντάρ από τις 16:20 μέχρι στις 17:10 κι έκανα διαδοχικές λήψεις ανά 3 δευτερόλεπτα. Περίπου στις 16:40 έγινε μια αναζωπύρωση (στο 25 δλπ του βίντεο) και μέχρι στις 17:10 που σταμάτησα την κάμερα μπορείτε να δείτε την έκταση που κατέστρεψε…Θλίψη και μόνο θλίψη…”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Facebook.

Μια ακόμη μαύρη μέρα για την Αθήνα χθες και όχι μόνο δυστυχώς. Στο timelapse video που ακολουθεί μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει φωτιά.Έστησα την κάμερά μου στην Πεντέλη, ψηλά στα ραντάρ από τις 16:20 μέχρι στις 17:10 κι έκανα διαδοχικές λήψεις ανά 3 δευτερόλεπτα.Περίπου στις 16:40 έγινε μια αναζωπύρωση (στο 25 δλπ του βίντεο) και μέχρι στις 17:10 που σταμάτησα την κάμερα μπορείτε να δείτε την έκταση που κατέστρεψε…Θλίψη και μόνο θλίψη…

Posted by
Spyros Kanatas photography on Saturday, 18 July 2015

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα