Με αναγνωρισμένους διεθνείς ομιλητές και τη στήριξη της ελληνικής κοινότητας Κανονιστικής Συμμόρφωσης το πρώτο Compliance Conference της KPMG

Με αναγνωρισμένους διεθνείς ομιλητές και τη στήριξη της ελληνικής κοινότητας Κανονιστικής Συμμόρφωσης το πρώτο Compliance Conference της KPMG

Το Compliance Conference πραγματοποιείται με την τιμητική υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών, του Ινστιτούτου κατά της Απάτης (ACFE) και το Συνδέσμου Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος.

Επίκαιρα θέματα κανονιστικού πλαισίου, σε συνδυασμό με τις πλέον σύγχρονες τάσεις για αύξηση της επιρροής όλων των λειτουργιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης σε εταιρείες και οργανισμούς περιλαμβάνει το Compliance Conference της KPMG, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στο συνέδριο συμμετέχουν διεθνείς ομιλητές υψηλού κύρους, όπως ο Eduard Ivanov, μέλος της ακαδημαϊκής ομάδας του International Anti-Corruption Academy, ο καθηγητής Yuval Feldman, Συγγραφέας του βιβλίου “The Law of Good People: Challenging States’ Ability to Regulate Human Behavior” και ο Geert Vermeulen, απερχόμενος Διευθυντής του Εθνικού Ολλανδικού Compliance Institute και συν-δημιουργός του καινοτόμου Compliance Toolbox για την εκτίμηση του βάρους της Κανονιστικής Συμμόρφωσης, στην κουλτούρα του οργανισμού. Επιπλέον, η Marie Charlotter Roques Bonnet, πρώην Director of EMEA Privacy Policy της Microsoft, με αξιόλογη θητεία σε WP29 και στη γαλλική αρχή προστασίας δεδομένων CNIL, αλλά και οι υπεύθυνοι για την εκπαίδευση Κανονιστικής Συμμόρφωσης στον όμιλο Unicredit και Rolls-Royce, Lara Bonora και Steven Kerry.

Σημαίνοντα ρόλο στη διαμόρφωση του περιεχομένου του συνεδρίου έχει η συμβουλευτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής αγοράς: Παναγιώτης Δασμάνογλου, Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας και των Επιτροπών του ΔΣ, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Γενικός Διευθυντής Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Εταιρικής Διακυβέρνησης της Τράπεζας και του Ομίλου, Άρης Δημητριάδης, Executive Director Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Διαχείρισης Εταιρικών Κινδύνων και Ασφάλισης του Ομίλου ΟΤΕ, Σοφοκλής Καραπιδάκης, Διευθυντής Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, Μαρίζα Μέλλιου, Group Audit Director – Internal Audit Team του ΟΠΑΠ και Αντώνης Ρούσσος, Senior Director, EMEA Privacy Ethics & Compliance της Astellas Pharma Europe.

Το Compliance Conference πραγματοποιείται με την τιμητική υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών, του Ινστιτούτου κατά της Απάτης (ACFE) και το Συνδέσμου Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος. Η βεβαίωση παρακολούθησης του συνεδρίου αντιστοιχεί σε 9 CPEs για τους κατόχους διεθνών πιστοποιήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site www.kpmgevents.gr ή επικοινωνήστε με τη Μαρία Καστρησίου στο 210 6062254, mkastrisiou@kpmg.gr

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KPMG

Η KPMG είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών, Νομικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιούμαστε σε 153 χώρες και περιοχές και απασχολούμε 207 000 άτομα σε εταιρείες-μέλη παγκοσμίως. Οι ανεξάρτητες εταιρείες-μέλη του δικτύου της KPMG είναι συνδεδεμένες με την KPMG International Cooperative (KPMG International), μια ελβετική εταιρεία. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version