Φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στην Μαλακάσα. Δύο τραυματίες

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο πλαστικών στο 39 χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών β Λαμίας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης πήραν μέρος 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Από τη φωτιά τραυματίστηκαν δύο άτομα, ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου πλαστιών και ένας μηχανικός.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Πυρκαγιά σε εργοστάσιο πλαστικών στο 39 χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών β Λαμίας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης πήραν μέρος 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Από τη φωτιά τραυματίστηκαν δύο άτομα, ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου πλαστιών και ένας μηχανικός. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο πλαστικών στην Μαλακάσα.Τραυματίες δύο άντρες με εγκαύματα, ο ιδιοκτήτης και ένας μηχανικός, εργαζόμενος την επιχείρηση

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε λίγο πριν τις έξι το απόγευμα, μεγάλη φωτιά που ξέσπασε δύο ώρες νωρίτερα, σε εργοστάσιο πλαστικών με την επωνυμία EL PLAST, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο 39ο χλμ., στο ύψος της Μαλακάσας και στον κόμβο Ωρωπού.

Η φωτιά λόγω των πλαστικών επεκτάθηκε αστραπιαία και είχε υψηλό θερμικό φορτίο, μετατέποντας σε αποπνικτική την ατμόσφαιρα και επεκτάθηκε σε παρακείμενο αλσύλλιο, ενώ η επιχείρηση καταστράφηκε ολοσχερώς.

Την στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά εντός του χώρου βρίσκονταν εργαζόμενοι και εργάτες στις θέσεις τους.

Από το σημείο παρελήφθησαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τραυματίες και με εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματος τους δύο άντρες, σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου και ένας μηχανικός, εργαζόμενος στην επιχείρηση.

Στο σημείο, έσπευσαν και επιχείρησαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα και κατάφεραν αρχικά να σβήσουν την φωτιά στο αλσύλλιο πριν επεκταθεί και αλλού, ενώ στη συνέχεια επικεντρώθηκαν στο εσωτερικό της επιχείρησης μέχρι που έθεσαν την πυρκαγιά υπό πλήρη έλεγχο. Επί τόπου έχει μεταβεί και κλιμάκιο του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής για να διαπιστωθούν οι συνθήκες και οι αίτιες που ξέσπασε η φωτιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
SHARE: