Μενίδι: Τρεις ανήλικοι ανάμεσα στους ληστές που αφαίρεσαν το όπλο από αστυνομικό

ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Οι δράστες ήταν τέσσερις Ρομά, εκ των οποίων οι δύο συνελήφθησαν - Λήστεψαν με απειλή μαχαιριών αστυνομικό που βρισκόταν πεζός με τα πολιτικά του ρούχα στην Αγιά Σωτήρα στο Μενίδι και του αφαίρεσαν το τσαντάκι με το όπλο και το πορτοφόλι του

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν οι δύο από τους τέσσερις Ρομά που λήστεψαν χθες το απόγευμα αστυνομικό με απειλή μαχαιριών, στην Αγιά Σωτήρα, στο Μενίδι.

Ανάμεσά τους ήταν και τρεις ανήλικοι και συγκεκριμένα, από τις εκτεταμένες αναζητήσεις που ακολούθησαν από αστυνομικούς, εντοπίστηκαν, προσήχθησαν και συνελήφθησαν αφού αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από το θύμα, ένας 19χρονος και ένας 14χρονος Ρομά και ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται άλλοι δύο 17χρονοι Ρομά.

Ο αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και μένει στην περιοχή του Μενιδίου, καθώς περπατούσε επί της Λ. Ιωνίας, του επιτέθηκε η παρέα των τεσσάρων Ρομά και με απειλή μαχαιριών του αφαίρεσαν το τσαντάκι με το όπλο και το πορτοφόλι του.

Μετά από αναζητήσεις αστυνομικών, λίγο αργότερα εντοπίστηκε πεταμένο το τσαντάκι με το όπλο του μέσα σε κάδο απορριμμάτων, ενώ βεβαίως έλειπε το πορτοφόλι με τα χρήματά του.

Η Ασφάλεια ερευνά τώρα την πιθανότητα οι δράστες να είναι τυχόν υπεύθυνοι και για άλλες παρόμοιες πράξεις στην περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λήστεψαν αστυνομικό στο Μενίδι- Του αφαίρεσαν το όπλο και το πορτοφόλι του

ADVERTISING

SHARE: