Μετέφερε με την νταλίκα του κοκαΐνη από την Ολλανδία στην Ελλάδα

Μετέφερε με την νταλίκα του κοκαΐνη από την Ολλανδία στην Ελλάδα

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα μέρη του φορτηγού και με τη συνδρομή του οχήματος σάρωσης (X RAY) του Λιμενικού, βρέθηκαν σε πλαϊνούς αποθηκευτικούς χώρους του επικαθήμενου, 7 συσκευασίες με κοκαΐνη

Συνελήφθη στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ένας 51χρονος Έλληνας, για μεταφορά και εισαγωγή στην Ελλάδα ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την αποδόμηση κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με την μεταφορά και εισαγωγή στη χώρα μας σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών, προς περαιτέρω διακίνηση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση του 51χρονου.

Ως προς τον τρόπο δράσης, ο προαναφερόμενος, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα, ως οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου, με δραστηριοποίηση στην οδική μεταφορά προϊόντων μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών, μετέφερε και εισήγαγε ποσότητες ναρκωτικών στη χώρα μας, με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους στην εσωτερική αγορά

Όπως εξακριβώθηκε ο 51χρονος, οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών, προερχόμενος από Ολλανδία και μέσω του πορθμείου Ανκόνας Ιταλίας-Πάτρας, αφίχθη προχθές στο λιμένα Πατρών και κατέληξε στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα μέρη του φορτηγού (τράκτορας, επικαθήμενο, νόμιμο φορτίο) και με τη συνδρομή του οχήματος σάρωσης (X RAY) του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος στον Πειραιά, βρέθηκαν, σε πλαϊνούς αποθηκευτικούς χώρους του επικαθήμενου, 7 συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη. Η ποσότητα κοκαΐνης κατασχέθηκε και ο οδηγός συνελήφθη.

Μετέφερε με την νταλίκα του κοκαΐνη από την Ολλανδία στην Ελλάδα

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 7 κιλών και 750 γραμμαρίων, ένα φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 890 ευρώ, μία ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

SHARE:

24Media Network