#Metoo: Νέα καταγγελία στο ΣΕΗ για γνωστό ηθοποιό – Συγκλονίζει η μαρτυρία του θύματος

#Metoo: Νέα καταγγελία στο ΣΕΗ για γνωστό ηθοποιό – Συγκλονίζει η μαρτυρία του θύματος
shutterstock

Νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό ηθοποιό καταγγέλθηκε στο ΣΕΗ. Τι αναφέρει σχετικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Νέο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου καταγγέλθηκε στην τελευταία συνέλευση του ΣΕΗ με το θύμα να περιγράφει για πρώτη φορά τα όσα βίωσε πριν από δύο δεκαετίες.

Ο ηθοποιός μετά την καταγγελία διεγράφη από το ΣΕΗ, ωστόσο η υπόθεση είναι παραγεγγραμένη, καθώς το περιστατικό έγινε πριν από 19 χρόνια.

Ο εν λόγω ηθοποιός φέρεται να έχει 30ετή παρουσία στο χώρο του θεάματος και την τηλεόραση.

Μέρος της καταγγελίας της ηθοποιού που πραγματοποιήθηκε από την ίδια αυτοπροσώπως στο πειθαρχικό του ΣΕΗ, ακούστηκε στο Πρωινό:

“Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσής μας παρά τη θέλησή μου και το έδειχνε σε όλους. Από εκεί το έμαθα κι εγώ. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε. Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία αλλά δε με βοήθησε κανένας. Πανικοβλήθηκα, δεν ήξερα πια που να στραφώ. Προκειμένου να το διαχειριστώ, χρειάστηκε να απευθυνθώ σε ψυχολόγο και μου πήγε καιρό να συνέλθω από αυτό που είχα ζήσει”.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η καταγγελία ήταν τόσο σοκαριστική που όσοι την είδαν δάκρυσαν.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαίωσε στο Πρωινό την καταγγελία και τόνισε ότι ο εν λόγω ηθοποιός διεγράφη.

“Σε αυτή τη συνέλευση αποφασίστηκε η διαγραφή ενός μέλους μας, δεν θα το έλεγα αλλά ήδη γράφτηκε στο facebook από ηθοποιούς… Θα βγει επίσημη ανακοίνωση, δεν είναι από τους πολύ πασίγνωστους ηθοποιούς. Διεγράφη για λόγους σεξουαλικής παρενόχλησης. Υπήρχε καταγγελία στο Πειθαρχικό Συμβούλιο εδώ και πολύ καιρό, και αφού εξετάστηκε, πήγε στο Διοικητικό κι από εκεί στο Ανώτατο Όργανο που είναι η Γενική Συνέλευση. Είναι υπόθεση που είναι παραγεγγραμένη” είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα