Μέτσοβο: Εκτροπή νταλίκας που μετέφερε αγελάδες – Κλειστή η Εγνατία οδός

Μέτσοβο: Εκτροπή νταλίκας που μετέφερε αγελάδες – Κλειστή η Εγνατία οδός
Εκτροπή νταλίκας που μετέφερε αγελάδες στην Εγνατία Οδό Epirus Post

Νταλίκα η οποία ήταν φορτωμένη με αγελάδες εξετράπη της πορείας της λίγο πριν το Μέτσοβο με αποτέλεσμα να κατακλυστεί ο δρόμος από βοοειδή και να διακοπεί η κυκλοφορία.

Κλειστή και στα δύο ρεύματα είναι από τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου (26/11) η Εγνατία Οδός, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Περιστερίου, λίγο πριν το Μέτσοβο, λόγω εκτροπής φορτηγού που μετέφερε ζώα.

Η εκτροπή νταλίκα είχε ως αποτέλεσμα να κατακλυστεί ο μεγαλύτερος αυτοκινητόδρομος της χώρας από βοοειδή και φυσικά να διακοπεί η κυκλοφορία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το epiruspost.gr, το φορτηγό το οποίο ήταν έμφορτο με αγελάδες εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο ρεύμα προς Ιωάννινα. Τα ζώα που μετέφερε βγήκαν στο οδόστρωμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής αλλά και υπάλληλοι της Εγνατίας ΑΕ.

Εκτροπή νταλίκας που μετέφερε αγελάδες στην Εγνατία Οδό Epirus Post


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήδη κινείται άλλο όχημα από την περιοχή της Θεσπρωτίας προκειμένου να φορτώσει τα ζώα.

Οι ουρές οχημάτων στην Εγνατία είναι τεράστιες ειδικά στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα με πολλούς οδηγούς να διαμαρτύρονται καθώς έχουν εισιτήρια με το καράβι για Ιταλία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα