Μικροένταση στη Σταδίου – Μέλη της ΛΑΕ διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς

Μικροένταση στη Σταδίου – Μέλη της ΛΑΕ διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς

Με πανό στα οποία αναγραφόταν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών όπως "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" οι διαμαρτυρόμενοι παρέμειναν έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας

Λίγο μετά τις 14.00 μέλη της Λαϊκής Ενότητας συγκεντρώθηκαν στην οδό Σταδίου, διαμαρτυρόμενοι για τον επικείμενο πλειστηριασμό έξι κατοικιών από συμβολαιογραφικό γραφείο, ένα εκ των οποίων, σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους, είναι πρώτη κατοικία.

Με πανό στα οποία αναγραφόταν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών όπως “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” οι διαμαρτυρόμενοι παρέμειναν έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο.

Λίγο αργότερα επικράτησε ένταση, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να προσπαθούν να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους σε παρακείμενη στοά.

Δείτε βίντεο:

Νωρίτερα μέλη του ΠΑΜΕ βρέθηκαν έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Πατησίων προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τους πλειστηριασμούς. Συγκεκριμένα σκοπός της διαμαρτυρίας ήταν να παρεμποδίσουν τη διεξαγωγή ηλεκτρονικού πλειστηριασμού από το εν λόγω γραφείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα