Μήνυση οδηγού ταξί: Τι απαντά το μοντέλο του GNTM για το περιστατικό και το βίντεο στο TikTok

Μήνυση οδηγού ταξί: Τι απαντά το μοντέλο του GNTM για το περιστατικό και το βίντεο στο TikTok
Ταξί EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Οδηγός ταξί μήνυσε μοντέλο του GNTM για διαπόμπευσή του στο διαδίκτυο, μετά από ένα βίντεο που ανήρτησε στο TikTok. Όσα περιγράφει για το περιστατικό η κοπέλα, η οποία απαντά - επίσης - με μήνυση.

Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει η μήνυση που υπέβαλε σε βάρος μοντέλου του GNTM ένας οδηγός ταξί, ο οποίος την κατηγορεί πως ανήρτησε σε βίντεο σε TikTok τα προσωπικά του δεδομένα, χωρίς την έγκρισή του, διασύροντάς τον στο διαδίκτυο.

Η παίκτρια του GNTM υπέβαλε με τη σειρά της μήνυση σε βάρος του οδηγού ταξί για εξύβριση, με τις δύο πλευρές να περιγράφουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της “κούρσας”.

Η εκπομπή “Super Katerina” επικοινώνησε με τον δικηγόρο του μοντέλου, Αντώνη Σοφιανό, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Σχετικά με το περιστατικό που αφορά την εντολέα μου και τον οδηγό ταξί, εν συντομία σας αναφέρω ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που περιγράφει η αντίδικος πλευρά, καθώς η εξυβριστική και προσβλητική συμπεριφορά έλαβε χώρα από μέρους του οδηγού ταξί και όχι από την εντολέα μου, περιστατικό για το οποίο μάλιστα κάλεσε την ίδια στιγμή την Άμεση Δράση (100), ενώ εν συνεχεία υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συγκεκριμένου οδηγού για την εξυβριστική και απειλητική συμπεριφορά του, για την οποία σκοπεύει να ενημερώσει και την εργοδότρια εταιρεία του.

Ως προς το μαγνητοσκοπημένο υλικό, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο δεν απεικονίζεται ούτε ο ίδιος ούτε η πινακίδα του, αυτό αφαιρέθηκε από την εντολέα μου, καθώς δήθεν προσέβαλε την προσωπικότητα του αντιδίκου. Παρόλα αυτά διαπιστώνω, ότι ο ίδιος με τις νεότερες ενέργειές του επιδιώκει την προβολή του θέματος, γεγονός το οποίο καταδεικνύει την αβασιμότητα των ισχυρισμών του περί δήθεν προσβολής του. Τον λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτή”.

Όσα δήλωσε το μοντέλο για το περιστατικό

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ζωντανά το μοντέλο, περιγράφοντας την δική της πλευρά για το τι συνέβη. Όπως είπε:

«Κάλεσα το ταξί για μια πολύ μικρή απόσταση, καλώ καθημερινά εδώ και χρόνια. Από τη στιγμή που ξεκίνησε η κούρσα, η συμπεριφορά του κυρίου ήταν περίεργη. Ήταν λίγο απότομος. Μιλούσα με μια φίλη μου στο τηλέφωνο και λίγο μετά της είπα να κλείσουμε γιατί κάτι δεν πήγαινε καλά. Του ζήτησα να με αφήσει στα 50 μέτρα πριν τον τελικό προορισμό και από τη στιγμή που του το είπα, άρχισε να μου φωνάζει. Μου έλεγε “ποια είσαι εσύ να μου πεις να σταματήσω, η εφαρμογή μου λέει τι να κάνω”. Όσα λέει είναι απολύτως ψευδή, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

«Όταν φτάσαμε, του είπα με όμορφο τρόπο: “Θέλετε μήπως να με περιμένετε να πάρω κάτι και να με γυρίσετε σπίτι; Ή να καλέσω άλλο ταξί;”. Το είπα για αυτόν. Μήπως θέλει να βγάλει κάποια έξτρα χρήματα. Δεν ζήτησα κάτι παράλογο. Και μόλις το είπα αυτό άρχισε να φωνάζει και να λέει διάφορες βρισιές. Αυτό που τον εξαγρίωσε ήταν όταν του είπα πως αν δεν σταματήσει, θα καλέσω το 100. Ο κύριος ξέφυγε από τον έλεγχο, φώναζε και έβριζε. Όταν τον προειδοποίησα ότι θα καλέσω το 100, πετάχτηκε έξω από το αμάξι. Μόλις τον είδα, βγήκα κι εγώ έξω κι έτρεξα. Όσα λέει είναι ψέματα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπήκε στη διαδικασία να κινηθεί νομικά», κατέληξε η κοπέλα.

Η μήνυση του οδηγού ταξί

Στη μήνυση που κατέθεσε, ο οδηγός ταξί αναφέρει στην αρχή πως είναι 52 ετών και κατάγεται από την Αλβανία και ότι είναι οικογενειάρχης με δύο παιδιά και πως όλα αυτά τα χρόνια που εργάζεται, δουλεύει με ζήλο και ευσυνειδησία. Στη συνέχει αναφέρει πως έμαθε για το βίντεο από τον ανιψιό του, ενώ περιγράφει την δική του πλευρά για το περιστατικό με την κοπέλα. Όπως δηλώνει:

«Στις 20 Απριλίου του 2022, δέχτηκα να αναλάβω μια διαδρομή μέσω της εφαρμογής (αναφέρει το όνομα) με την οποία συνεργάζομαι. Πιο συγκεκριμένα, το σήμα για την διαδρομή δόθηκε περί τις 20:27 μ.μ, και ως αφετηρία θα είχε την οδό Χίου στην Δάφνη Αττικής με προορισμό στον Άγιο Δημήτριο Αττικής –αορίστως-, χωρίς επιστροφή. Παρέλαβα την εγκαλούμενη από την ανωτέρω τοποθεσία και ξεκίνησα για την ως άνω περιγραφόμενη διαδρομή. Ενώ οδηγούσα, η εγκαλούμενη ξαφνικά μου έδωσε εντολή να στρίψω αριστερά, αν και η διαδρομή ήταν διαφορετική από αυτή που είχε δηλώσει η εγκαλούμενη μέσω της εφαρμογής και δεν πρέπει να παρεκκλίνουν οι οδηγοί για λόγους διαφάνειας και ασφάλειας των πελατών από την αρχική εντολή της εφαρμογής.

Μόλις φθάσαμε στον προορισμό, που τελικώς με κατηύθυνε η εγκαλουμένη, με έντονο και υπεροπτικό ύφος μου έδωσε εντολή να την περιμένω για να την επιστρέψω σπίτι της. Τότε, εγώ της απάντησα, πως: «ο προορισμός μας ήταν αλλού και δεν σου είπα κάτι όταν μου ζήτησες να αλλάξουμε προορισμό, όμως, τώρα δεν μπορώ να σε περιμένω γιατί πρέπει να το δηλώσεις στην εταιρεία μέσω την εφαρμογής ότι η διαδρομή θα είναι μετ’ επιστροφής… Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μην είμαι σωστός με την εταιρεία…Δεν μπορώ να σε περιμένω και να σε πάω σπίτι σου… Λυπάμαι».

Η εγκαλούμενη φάνηκε να μην δίνει σημασία στα λεγόμενά μου, καθόταν εντός του ταξί και μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο, αδιαφορώντας παντελώς για οτιδήποτε της έλεγα. Μετά από τρία λεπτά εξήλθε από το ταξί, χωρίς να κλείσει την πόρτα, αφήνοντάς την ορθάνοιχτη. Εγώ την θερμοπαρακάλεσα και της ζήτησα ευγενικά να κλείσει την πόρτα του οχήματός μου για να φύγω. Ανέφερα, δε, στην εγκαλούμενη ότι μόλις είχε τελειώσει η βάρδια μου και ότι ήμουν πάνω στο τιμόνι από τις 06:30 το πρωί και ήθελα να γυρίσω σπίτι μου για να ξεκουραστώ. Τότε, μπήκε μπροστά από το ταξί και άρχισε να ουρλιάζει, λέγοντάς μου, εξ’ όσων θυμάμαι, ότι: «Απαιτώ να μου πεις γιατί δεν με επιστρέφεις σπίτι μου, απαιτώ να μου πεις, δεν σου κλείνω την πόρτα αν δεν μου πεις…Πάτε καλά». Εγώ τότε της απάντησα «για ένα κομμάτι ψωμί που προσπαθώ να βγάλω γιατί μου το κάνεις αυτό;» Κοντολογίς, έκλεισα την πόρτα μόνος μου κι έφυγα μη θέλοντας να δώσω περεταίρω έκταση.

[….]. Στις 23.04.2022 ενημερώθηκε ο μικρός μου υιός από τον ανιψιό μου, ότι είδε σε ένα βίντεο στην εφαρμογή «ΤikToK» να απεικονίζομαι, να ακούγομαι να ομιλώ και να διακρίνονται και οι πινακίδες του επαγγελματικού μου οχήματος (ΤΑΞΙ) το οποίο έφερε ως τίτλο: […«Αυτός ‘’ο κύριος’’ μου επιτέθηκε…..Κάλεσα ΤΑΞΙ μέσω (αναφέρει το όνομα της εφαρμογής), με πήρε από το σπίτι μου με προορισμό απόστασης 2,3 km και επειδή του είπα να με αφήσει στο στενό αριστερά στα 50 μέτρα πριν, ξαφνικά άρχισε να βρίζει, κατέβηκε από το αμάξι και άρχισε να με κυνηγά. PSYCHOALERT και πως το πρόσωπο το οποίο δημοσίευσε το ως άνω βίντεο, εν αγνοία μου και άνευ συναινέσεώς μου, ονομάζεται (σ.σ αναφέρεται στο προφίλ της νεαρής στα social media).Ο ανιψιός μου έμεινε άναυδος όταν του εμφάνισε το συγκεκριμένο βίντεο η εφαρμογή Tik Tok, με αναγνώρισε ανεπιφύλακτα, και αμέσως το απέστειλε στον μικρό μου υιό, ο οποίος έντρομος με ενημέρωσε και μου έδειξε το συγκεκριμένο βιντεοληπτικό υλικό! Αξίζει να αναφερθεί πως στις 20 Απριλίου του 2022, ότε έλαβε χώρα το ανωτέρω συμβάν, εκείνη την στιγμή δεν αντιλήφθηκα ότι με βιντεοσκοπούσε, ούτε καν το διανοήθηκα, δεν μου πέρασε -κυριολεκτικά– από το μυαλό. Επιπλέον, το ανωτέρω παράνομο βίντεο, άνευ ρητής η σιωπηρής συναινέσεώς μου, αναρτήθηκε και αναμεταδόθηκε».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version