Υπόθεση Novartis: Μήνυση πρώην προέδρου του ΟΚΑΝΑ κατά προστατευόμενου μάρτυρα

Υπόθεση Novartis: Μήνυση πρώην προέδρου του ΟΚΑΝΑ κατά προστατευόμενου μάρτυρα
eurokinissi

Σε κατάθεσή του ο μάρτυρας που φέρει την κωδική ονομασία "Μάξιμος Σαράφης" εμπλέκει την Μένη Μαλλιώρη σε χρηματισμό

Μήνυση κατά του “Μάξιμου Σαράφη”, κατέθεσε η πρώην πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Μένη Μαλλιώρη, με αφορμή την κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis, με την οποία την εμπλέκει σε χρηματισμό. Η κα Μαλλιώρη ζητάει την δίωξη του μάρτυρα με την προαναφερόμενη κωδική ονομασία, για τα αδικήματα της ψευδορκίας, της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Η καθηγήτρια Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου της Αθήνας υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τον Κ. Φρουζή, ότι ουδέποτε συμμετείχε σε μελέτες ή συνέδρια φαρμακευτικών εταιριών, πολλώ δε μάλλον ότι χρηματίστηκε.

Η κα Μαλλιώρη σημειώνει ακόμη ότι δεν είχε ποτέ ιδιωτικό ιατρείο και πως ουδέποτε υπέδειξε εισαγωγή προϊόντων της εν λόγω εταιρίας σε θετική λίστα.

“Δεν ενδιαφέρθηκα για την ένταξη οιαδήποτε εταιρείας στη συγκεκριμένη λίστα, δεν διαμεσολάβησα ούτε έδωσα σε κανέναν κατευθυντήριες οδηγίες για συνταγογραφήσεις σε ασφαλιστικά ταμεία, δεν άσκησα καμία επιρροή στην Επιτροπή Τιμών Φαρμάκου, δεν ήμουν κρατικός αξιωματούχος του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά απλό μέλος του” λέει μεταξύ άλλων η κα Μαλλιώρη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα