Μήνυση σε συμβολαιογράφο και αστυνομικούς απ' το 'Δεν Πληρώνω'

Επεισόδια και προσαγωγές  σε διαμαρτυρία του κινήματος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς σε συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου 18 στην Αθήνα, την Τετάρτη 14 Φεβριυαρίου 2018.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Επεισόδια και προσαγωγές σε διαμαρτυρία του κινήματος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς σε συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου 18 στην Αθήνα, την Τετάρτη 14 Φεβριυαρίου 2018. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Η απάντηση για τις προσαγωγές και τα επεισόδια σε διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών σε συμβολαιογραφικό γραφείο της Αθήνας

Μήνυση εναντίον της συμβολαιογράφου αλλά και των αστυνομικών θα καταθέσουν τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» που προσήχθησαν νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας, στη διάρκεια διαμαρτυρίας τους έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο, όπως έκανε γνωστό το μέλος του κινήματος Λεωνιδας Παπαδόπουλος.

Μέσω της δικηγόρου τους Ζωής Κωνσταντοπουλου, τα μέλη του κινήματος θα καταθέσουν μήνυση για παράνομη διενέργεια πλειστηριασμών στην συμβολαιογράφο, αλλά και στα ΜΑΤ για τη βία που άσκησαν σε βάρος τους, όπως λένε.

Τι δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης:

Νωρίτερα τα οκτώ μέλη του «Δεν Πληρώνω» που προσήχθησαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ένταση και προσαγωγές μελών του 'Δεν Πληρώνω' σε συμβολαιογραφικό γραφείο

ADVERTISING

SHARE: