Μητέρα Τοπαλούδη: “Δολοφονούν τα κορίτσια μας, είναι γυναικοκτονία”

Μητέρα Τοπαλούδη: “Δολοφονούν τα κορίτσια μας, είναι γυναικοκτονία”
Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, στη δίκη για τη δολοφονία της κόρης της Eurokinissi

Φρικτές μνήμες από τη γυναικοκτονία της Ελένης Τοπαλούδη ξύπνησαν στην μητέρα της οι υποθέσεις σε Φολέγανδρο και Γλυκά Νερά. Όσα δήλωσε η Κούλα Αρμουτίδου για τα πρόσφατα εγκλήματα.

Ξέσπασε με αφορμή την γυναικοκτονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο η Κούλα Αρμουτίδου, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρόδο το 2018.

Η κ. Αρμουτίδου, τρία χρόνια μετά το φρικτό έγκλημα εναντίον της κόρης της, αναφέρθηκε και στην υπόθεση των Γλυκών Νερών και την 20χρονη Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.

“Γυναικοκτονούν τα κορίτσια μας. Δολοφονούν τα κορίτσια μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι γυναικοκτονία, να αποδεχτούν αυτόν τον όρο όλοι οι μεγαλοεπιστήμονες που καγχάζουν και αντιδρούνε. Είναι γυναικοκτονία, δεν είναι απλά ανθρωποκτονία. Σκοτώνουν τα κορίτισια μας γιατί είναι αδύναμα, είναι ανίσχυρα και γιατί το «όχι» δεν το δέχονται αυτοί οι ψευτονταήδες. Αναθρεμμένοι σε οικογένειες που δεν ξέρω τι αξίες δίνουν στους ψευτόμαγκές τους. Είναι ανθρωπάρια, είναι μισογύνηδες, είναι τερατογεννημένα τέρατα”.

“Είμαι μισή μάνα, αν δεν είχα τον γιο μου τον Πέτρο θα ήθελα το τέλος μου να ερχόταν με το τέλος του παιδιού μου, αλλά κάνω κουράγιο, να σταθώ όρθια στα πόδια μου για τον έφηβο που έχω στο δίπλα δωμάτιο, τον 15χρονο που με έχει ανάγκη. Αλλιώς δεν θέλω ζωή, τι να την κάνω τη ζωή; Δεν έχει νόημα η ζωή μου πια. Με έχουν στείλει στον αιώνιο θάνατο, τον καθημερινό και τον δικό μου θάνατο κανείς δεν θα τον πληρώσει. Τον θάνατο του πατέρα της κανείς δεν τον πληρώνει”.

“Εγώ κάθε μέρα ζω τον θάνατο του παιδιού μου. Στους γονείς των θυμάτων θα έλεγα να κάνουν κουράγιο, αλλά ξέρω ότι δεν μπορούν. Κάθε μέρα ματώνεις, κάθε μέρα πεθαίνεις, κάθε στιγμή και ώρα, όπου και να βρεθώ, το μυαλό μου είναι συνεχώς στο παιδί μου”, πρόσθεσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, ενώ αναφορικά με τις ποινές των θυτών είπε:

“Να υπάρξει τιμωρία, να υπάρξει αυστηροποίηση των ποινών για τους δολοφόνους. Και όχι να κάνουν τα 2/3 ή στα 10 χρόνια να βγαίνουν με βραχιολάκια. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Θέλουμε εδώ και τώρα παραδειγματικές τιμωρίες.Για την Ελένη την αδικοχαμένη, για την Καρολάιν, για την Γαρυφαλλιά. Αν ντρέπονται οι πολιτικοί, πρέπει να το κάνουν. Εδώ και τώρα ισόβια, έπρεπε να έχουν ξεκινήσει από την Ελένη και πιο πριν. Δεν νιώθω δικαιωμένη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα